Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 KARANLIKTAN AYDINLIĞA
KARANLIKTAN AYDINLIĞA
11.05.2015

Çocukluğumdan beri ligimizi hafta hafta , maç maç takip eden biri olarak konuşuyorum, böyle bir lig daha evvel yaşanmadı! Bunu söylerken kastım ligin kalitesi , güzelliği , heyecanı , temposu , keyfi ASLA değil , sadece ve sadece zirve yarışındaki son 4 haftaya girilirken ki oluşan tablo ! Bu tablo zaten haftalardır böyle süregelmekte. Artık puan kaybının ligde havlu atmaya neden olacağı dönemlerdeyken 87.Dakikada gelen gol ile lige tutunduk hem de ne tutunuş ,eğer ŞAMPİYON olacak isek bu gol bizi şampiyon yapacak.

Son 2 iç saha maçını da 85-90 arası kazanan rakibimizin FENERBAHÇE’de yaptığı psikolojik gerginliği bu kez onlara yaşattırdık . Galatasaray iyi oynamıyor . Ama kazanıyor. Beşiktaş da iyi oynamıyor ama kazanıyordu lakin dün iyi oynarken hatta belki de sezonun en fazla rakibe üstünlük kurduğu maçını çıkartırken 1 puanı ŞANSIYLA kurtardı . O direkten dönen top şu an belki farkında değilsiniz ama bizi olası ŞAMPİYON yapacak pozisyon olacak.NEDEN Mİ ?
Çünkü dün o top ağlara gitse G.Saray ve Beşiktaş arasındaki puan farkı 3’e çıkacak ve Beşiktaş yense bile averajda ilk maçın dezavantajı ile yine de yetmeyecekti.Fakat şu an hala G.Saray’ı yenip geçebilme ihtimali var. FENERBAHÇE için hayati bir maç olacak bu DERBY’ye tek isteğim Beşiktaş’ın hala ligde iddiası olan bir ekip olarak maça çıkması . İşte bu kadar ince hesapların döndüğü ligimizde CUMARTESİ akşamı maç bittiğinde T-shirtüm sırılsıklamdı. İnanın abartmıyorum benim oturduğum yerden terlettiğim t-shirt Akhisar’da Galatasaraya karşı mücadele eden çoğu futbolcudan daha fazla ıslaktı. Ben lige şaibe katmayıp sonuna kadar mücadelesini veren her takıma saygı duyarken hatır-gönül veya daha ötesi ilişkilerden bu yarışa soru işareti katan herkesi de kınıyorum.Hasan Kabze’ye de çok üzülmemesini , sağlığı için bu kadar stresin zararlı olacağını hatırlatarak yazıma devam ediyorum .

Gelelim maça … Fenerbahçe ligde son 7-8 haftadır hep ya tamam ya devam maçlarına çıka çıka artık stresle oynamaya alıştı . Taraftarı düşünen kimse yok ama  her maçımız ayrı bir öykü , ayrı bir adrenalin . Sivas fikstür olarak lig sonuna kadarki en zor maçımız ve maça yine BEKİR-VOLKAN ortak hatalı bir golle yenik başlıyoruz. Bugüne kadar neredeydin deyip hatayı hem kendisinde hem de İsmail Hocamızda aratan DIEGO’nun golüyle tam rahatladık derken , bu sefer de barajı son derece yanlış kurdurtup barajın yanından 90’a giden topu kapattığı köşeden yiyen VOLKAN’ımızla ilk yarıyı mağlup kapatmamız kaçınılmaz oluyor . Takım belki de kötü değil ama son 2 haftadır yenilen 5 golde de hatanın çoğu maalesef VOLKAN DEMİREL’de . Bizi bir çok maçta ipten alan VOLKAN dilerim son 4 haftada kendisine yakışanı yapar. Zira her ne kadar hatalı goller de yese bizde kredisi hala çok yüksekte. Ama şansı da o maçlarda her şeye rağmen kazanmamız tabi ki . 2. Yarı başında yapılan değişiklikler ve Sivas’ın temposunun her geçen dakika aşağı gitmesiyle erken bulduğumuz beraberlik golüyle artık maçı kazanmayı beklerken her geçen dakika adeta şampiyonluğa bu sene veda etme anlamına geliyordu . Sahada o dakikaya kadar yine en etkisiz isimlerden birisi olan SOW’un golü hepimizi tavana zıplatırken , maçı anlatan spikerden tutun Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı ,Trabzonlusu hepsine de acı bir tecrübe oluyordu . Benim ligtv’den ricam bizim maçları böyle anlatacak iseniz anlatmayın sadece görüntü verin biz öyle stadyum sesi ile izleyelim . Tek isteğim bu. Bizim her atakta suskun kalıp Sivasın sıradan ataklarında bile milli maç anlatır edasında bağırıp çağıran bir kadro kurmuşsun , üstelik de en fazla DIGITURK üyen FENERBAHÇE taraftarı ! Azıcık insaf.

Kalan haftalar ile ilgili kehanetim şu olacak FENERBAHÇE 4’de 4 yapacaktır . Ama Galatasaray’ın ne yapacağı daha doğrusu G.Saray’ın rakiplerinin ne yağacağı yani ne kadar istekli olarak sahaya çıkacağı buradaki asıl belirleyici unsur olacaktır. 4 maçının 2 sini deplasmanda , evindeki maçlardan 1’i de DERBY maçında BEŞİKTAŞ olacak olan G.Saray’ın kağıt üstünde işi zor gözükse de hala 1 puan da olsa avantaj onlarda !

Biz ise dönüp dönüp Ah ESKİŞEHİR Ah diye ellerimizi dizlerimize vuralım !!!

Beşiktaş dünkü maç sonrası ŞAMPİYONLUK şansı bana göre sıfırlandı . Artık şampiyonlar ligi için sahada olacaklar. Hafta içi ve hafta sonu 2 şer maç oynanacak ve haftaya şu aralar ligin son 2 haftasına girmiş olacağız. İçimden bir ses son 2 haftaya lider gireceğiz diyor ya HADI HAYIRLISI 

UZUN ZAMAN ÖNCE LİGTV’DE dönen bir JINGLE vardı.

‘’ SONUNDA İYİLER MUTLAKA KAZANIR ‘’ …

Bakalım bu sefer gerçek olacak mı ?

MAÇIN 3 ADAMI : DIEGO RIBAS – CANER ERKİN – MOUSSA SOW

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol