Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Vitor Pereira sayesinde oyuncular gruplaştı
Vitor Pereira sayesinde oyuncular gruplaştı
04.10.2015

Lütfen yazıyı sonuna kadar okuyun, bana hak vereceksiniz. Takımın kötü gidişinin sebebi GRUPLAŞMALAR ve Vitor Pereira ile oyuncular arasındaki kriz!

Öyle bir maç oynuyoruz ki Celtic karşısında saçma sapan ve bilerek yercesine yediğimiz hatalardan ötürü 2-0 geriye düşüyoruz sonra bir şeyler hissediyor oyuncular ya da üzülerek belirtmek istiyorum ki “Oynamak istiyorlar” ve maç 2-2 ye geliyor ama bu sefer el freni olarak Vitor Pereira diyor ki “Durun! Benden izinsiz 3-2 yapamazsınız!” Evet kafama bugünki maçtan sonra gelen durum aynen böyle! Ortada çok büyük bir sorun var Vitor Pereira ile futbolcular arasında!

Bugün yine öyle bir maç oluyor ki 2-0 öne geçiyoruz ama ondan hariç pek bir şey yok ortada. Nani sanki bilerek Alper’e pas atmıyor! Alper sanki bilerek Nani’ye pas atmıyor!

Caner solda bomboş Nani ve Topal dışında Meireles topu Caner’e atmıyor! Caner topu Meireles’e atmıyor!

Şener topu alıyor önüne hareketlenen kimse yok! Meireles önüne geçse ya da Diego ön tarafına hareketlense kanattan atağa çıkacağız ama Diego da sanki Şener’e küs!

İlk golü atıyoruz gol sevincini yaşayanlara dikkatle bakmak gerek! Van Persie sevinmiyor evet sevinmez, ben olsam ben de sevinmem! (Celtic maçında) Ben savunmayı yıpratacağım, savunmayı dağıtacağım ve oyuna sonradan giren Fernandao ilk golü şansa atacak. Bana atılmayan paslar ona atılacak ve 2. Golü atıp yıldızlaşacak ama ben arka planda kalacağım. Bu maçta da yine benzer durum beklerken Fernandao oynayacak ve eminim ki maçta skor kötüye gitmedikçe oyuna alınmayacağım! Aynen duygular bu şekilde ve ne hikmettir ki Temmuz ayından beri bir türlü hazır olamadı Van Persie! “Ekim ayındayız şu an yani 3 ay geçmiş aradan!” Takıma katılmasını 1 ay sarkıtalım 2 ay olmuş geleli! 2 ayda dünyaca ünlü bir yıldızı hazır edememek bence büyük bir ayıp! Seçimleri saymıyorum bile.

Gökhan Gönül niye oynamıyor? Şener arka arkaya 3. Maçında her maçta gol yememize sebep oluyor kimse görmüyor mu? Bjk maçında kanadından açtırdı ortayı, Celtic maçında hakeza bu maçta da Türkçe konuşan Volkan sakin ol bana bırak diyor ama topu taca atıyor ve 2. Golü bu atağın akabinde yiyoruz. Orta açmak adına zaten hiçbir etkinliği kalmadı. Anlam verebiliyor musunuz Gökhan Gönül neden oynamıyor? Arkadaşımla izlerken dedim ki “Adil bir hoca ise 2. Yarı Caner’i sakinleştiremezse çıkartır Şener’i sola alıp Gökhan’ı oynatır” dedim ve Gökhan’ı ısıtmaya yolladı ama oyuna almadı. Milli takımın dahi vazgeçilmezi olan bir ismi de kaybediyoruz tıpkı Caner gibi!

Burada bir parantez açayım; Geçen 2 yılın en bomba isimleri Topal, Caner ve Gökhan Gönül o oynadıkları sezonlardaki performanslarının neden %40 ını bile gösteremiyorlar hiç düşündük mü? Ben düşündüm! Gruplaşma ve kriz yönetemeyen Pereira yüzünden.

İsmail Kartal’ı biz neden eleştirdik?

Uzunca anlatmaya gerek yok bunları yapıyor diye!

-Fernandao da ısrar edip Van Persie’yi oynatmıyor diye! Şey pardon Emenike’de ısrar edip Webo’yu küstürdü diye!

-Caner’i küstürüp Hasan Ali’de Hasan Ali dediği için. Şey pardon bu yıl da aynısı var!

-Gökhan Gönül’ü bazı maçlarda yedek koyup Mehmet Topuz’da ısrar ettiği için. Bu yıl da Şener kötü dahi olsa durum aynı.

-İçlerinden en ciddisi “Takım Ruhsuz” top oynuyor diye idi ki aynı olay bu yıl her maçımızda var. Yahu 2-0 öne geçmişsin madem bilen adamsın bastır 3 olsun, 4 olsun al oyuna Van Persie’yi Fernandao’yu alkışlattır. Al oyuna Uygar Mert Zeybek’i taraftar mutlu olsun, al oyuna Gökhan Gönül’ü al kardeşim al al al!

Bugün sorumlu aramaya gerek yok. Kızacak çok şey var eldeki kadro desen tarihin en iyi kadrosu! Taraftar desen tarihin en çok kombinesini alan taraftar, yandex de akşama kadar kedi türleri aratan taraftar evet evet bulmaca çözmek için yandexi kullanıp çok arama yapan ve her bilgisayara yandexi yükleyen taraftar, stad desen şahane, sponsorlar ve alınan paralar çok iyi derecede ama ortada;

-Ne sistem var,

-Ne ruh var,

-Ne istek var,

-Ne “Biz şampiyon olacağız” diyen oyuncu topluluğu var,

-Ne de Huzur var Huzur!

Son iki lig maçından hakem yana dertlendik evet haklıydık ve oyunumuz gerçekten güzeldi ama bugün kime sallayacağız? Evet 2. Gol öncesindeki faul alakasızdı bence faul yoktu ama emin olun o olmasa başka şekilde yerdik. Diego efendi ceza sahasında o boyuyla kafa vurmaya geliyor, dikkat desen yok, konsantre olsa o topa öyle zıplamaz, Alves ve Kjaer şansa götürüyorlar işi, Caner desen küsmüş gibi ve ortaları ceza sahasına ulaşmıyor, Şener desen isabetli ortası yok, Topal ne yapıyor anlaşılmıyor, Meireles kendinden nefret ettiriyor, Fernandao desen 2 gol atmış ama konuşulan kaçırdıkları ve maalesef umudumuz yok geleceğe dair.

Ben bir taraftar olarak şu günden itibaren kondisyon anlamında takımın pestilini çıkartacak, Daum tarzı, Ersun Yanal tarzı bir yönetim istiyorum. Pereira takımdan 90 dakika pres istiyor ama bu takımın yürüyecek hali yok! Bu takım değil 90 dakika 10 dakika adam akıllı pres yapamaz halde.

Maç sonrası eminim “Nasıl böyle oldu anlamadık, bize yakışmıyor, telafi edeceğiz” diyen bir teknik adam göreceğiz ama yanlış anlama hocam da önümüzde memleketimde olan Kayseri maçı var ve kanser olmamak için gitmemeyi düşünmeye başladım 1 yıldır bekliyorum takımım gelsin diye. Sonrasında derbi maç var ki o maçta 5-6 fark atarsan ancak bu hatalar unutulur ve 17. Haftaya kadar kalmayı garantilersin yoksa o maçı olurda kaybedersen vs Pazartesi gününü göstermez kimse sana. Önümüzde milli ara var ama ben milli maçtan sonra da “Milli maçların yorgunluğu” bahanesini dinleyeceğimizi biliyorum o yüzden umudum yok.

Lütfen Pereira henüz geç değil. Ya kendinden nefret ettirmeden bırak bu işi ya da eleştirilere kızmak yerine kulak as ve şu takım oyuncularının içindeki gruplaşmayı ve futbol disiplinsizliğini gider yoksa yarınki mahkeme sonrasında aklandığımız anda olağanüstü seçimde başkan olan isim seni 1 dakika tutmaz takımın başında!

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol