Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 3 Temmuz hakkım “HARAM OLSUN!”
3 Temmuz hakkım “HARAM OLSUN!”
09.10.2015

Tarih 3 Ağustos 2011.

Askerde ilk günlerim ve herkesin ibadeti kendine ancak burada bunu belirtmek isterim ki asker halimle her yıl çok şükür eksiksiz tuttuğum orucumu tutuyorum. Sabah erken saatte kalktıktan sonra arkadaşlar kahvaltısını yaparken ben canımdan çok sevdiğim Fenerbahçe’min haberleri için televizyonu açık olan bir yere gidip hem televizyon izliyor hem de konuşmaları dinliyorum.

Aziz Yıldırım evinden şöyle alındı, böyle böyle oldu falan ama diğer tarafta konuşmalar “Abi yıllardır yapıyordu, adam devleti yıkacaktı sonu geldi” sözleri ve benim zaten sinir katsayım yüksek ama sabrediyordum çünkü “ALLAH’ın da bir hesabı vardı.”

Aziz Yıldırım’ın polislerce götürülürken çekilen görüntüleri, cezaevine girdiğinde servis edilen fotografları vs derken moralim sıfırında altında ve ne askerlik günlerim geçiyor ne de moralim yerine geliyor. Futbolu çok severim ancak futbol topu gördüğümde uzaklaşır haldeyim.

Kısa dönem askerlik yaptığım için bölük arkadaşlarım hep üniversite mezunları ancak bazılarının öyle bir ağzı var ki cahilden de cahil, öyle sözleri var ki sabır üstüne sabır diliyorum ALLAH’tan kavga etmemek için, orucumu zayıflatmamak için. Ancak sözler hiç durmuyor “Zaten her yıl böyleydi, hakemler hep kolluyordu, 18 de 17 yapılacak şey mi ya” dediği anda kayış koptu ve girdim söze; “4 yıl üst üste şampiyonluk 1 kez var bu ligde, Uefa kupası 1 kez alındı bu ülkede ve bence 18 de 17 den çok daha zor bu ikisi. Fenerbahçe’yi sorguladığına göre bunları da sorgulamışsındır” dediğimde gözlerimden sanki alev çıkacaktı. Karşımda kem kümlerin içine gömülmüş biri varken durmuyordum “Şike dedikleri maçları izledin mi? Niye derbi maçlar yer almıyor? 6s den 2 maçta 6 puan alan bir takım, hem içerde hem dışarda yenen bir takım diğer takımları yenmiş çok mu enteresan?” Karşımda yine ses yok ve son olarak bir çıtırdanma “Ama Aziz Yıldırım mafya sen bilmiyorsun” savunması ve konuyu saptırma çabası. Oysa o ve onun gibi milyonlarca kişi de biliyor ki Fenerbahçe o yıl o maçları alnının teriyle ve hakkıyla kazandı.

Ev arkadaşım Beşiktaşlı ve onun bile şampiyon olduğumuzda “Kardeşim herkes 18 de 17 nin altında bir şey arayacak ama ananızın aksütü gibi helal. Oynadığınız şu oyunla seneye şampiyonlar ligini bile alırsınız 2-3 oyuncu daha gelirse” sözleri kulağımdan hiç gitmiyor. Hatta bu operasyonun olacağı o kadar belliydi ki halk arasında konuşuluyordu neredeyse dolaylı olarak ve düşünün kü bir Beşiktaşlı, Fenerbahçe’yi ve futbolunu savunuyordu. Öte yanda başka bir hocamız da Trabzonsporlu ve oda aynen şu ifadeleri kullanıyor “Sizin güç bela 1-0 yendiğiniz Gaziantep’e bizimkiler ilk 20 dakikada 3 gol atıyor. Takımlar Fenerbahçe düşmanı ve siz şampiyon olmayın diye bizim maçlara çok asılmıyorlar”. Düşünebiliyor musunuz ki böyleleri de var bu ülkede ve aslında her şey ortada ve ligi hakkıyla şampiyon bitiren takıma operasyon düzenleneceği besbelli.

Derken süreç ilerliyor, 19 maçın skorunu biliyorduk diyenler 5 e düşürüyorlar, var olan banknotlarla 3 tane dolacak çanta yerine 1 çantaya milyonlarca dolarlar saklandı deniyor, Fenerbahçe maçında oynamadığı gibi Ts maçında da oynamayan Emenike şike yapmış deniliyor, oyuncular ifade veriyor, başkan içerde, yöneticiler içerde, İbrahim Akın bir taraftan Beşiktaş maçında para almakla suçlanırken Aziz Yıldırım bana şike teklif etti diyor, sonrasında bunu bana zorla dedirdiler diyor, ülke puanımız da ülke milli takımımız da düşecek sözleri ancak herşey mantığa aykırı, Fenerbahçe düşmanlığına yatkın halde ilerliyor. Şampiyonlar Ligine katılma hakkımızın elimizden alınması, süper kupa maçının iptal olması, sonrasında bu sezona kadar 6s nin 3 şampiyonluğu ve 1 şampiyonluklarında stada getirtilen kupa, her zaman şikayet ettiğimiz hakem yönetimi, taraftarla polisi birbirine düşüren provakatörler vs.

Bugün 9 Ekim 2015. 13 Temmuz 1987 doğumlu olan benim kızım olduktan sonra bu 3. Doğum günüm. Ben bugün takımımla birlikte yeniden doğdum. 28 yaşındayım ama 8 yaşında bir çocuğun enerjisine sahibim.

Dost meclislerinde “Bize attığınız iftiradan dolayı hakkımı helal etmeyeceğim” dediğimde alay eden arkadaşlar ve “Etme, sakın helal etme, şikecisiniz” diyenler sanırım bu yazıyı bir gün okurlar ve özür dileme erdemi olmadıkları için helallik isteyemeyeceklerdir. Zaten onlara da demiştim, bir takıma şikeci diyor ama o takımın şike var denen maçlarını 1 kez dahi izlemiyor ve bunda ısrar ediyorsanız aklınıza şaşarım diye.Ancak onlar ısrar ettiler ve şimdi buradan bir şeyler deyip kimse ile kötü olmak istemem ama Fenerbahçe’nin şike yapmadığı ortaya çıktığında verdikleri vaatleri, sözleri tutacaklar mı şu an onun merakındayım. Ancak şunu da sizlere aktarayım “Fenerbahçe ve Aziz aklansın bende 6s’yi bırakıp Fenerbahçe’yi tutmazsam …… olayım” diyenler vardı. Onlar umarım sözlerini tutarlar…

İstiyorum;

-Askerliğimi zehir edenlerden bu hesap adli yollardan sorulsun,

-Sahanızda Kupa Kaldırdık, diyenlere bu kumpasın 2. Aşamasının bu olduğu bildirilsin,

-Şampiyonlar Ligine gidemediğimiz sezonlardaki maddi zararlarımız FAİZİYLE karşılansın,

-4 Yıldır yediğimiz manevi baskının karşılığı 28 şampiyonluğumuzun tescillenmesi ile verilsin,

-Hakem arkadaşlara ve PFDK’ya “Fenerbahçe şike yapmamıştır” denerek bundan böyle maçlarda daha da adil yönetimler sergilemeleri, cezalarda da standartlara göre cezalar vermesinin söylenmesi sağlansın,

-“Şikeci” diyen herkese dava açma hakkı getirilsin ve bu saatten sonra kimse bu iftirayı atıp rahat kalamasın,

-Fenerbahçe’ye bu kumpası yapanlar ve geçen yıl kurşunlayanlar ifşa edilsin,

-CAS’daki dava tekrarlansın, UEFA ve TFF’den yüksek oranda tazminat alınsın zira kulüp adını epey zedelediler,

-Borsadaki hisselerin zararları TFF tarafından ve o dönemin TFF başkanı tarafından ödettirilsin,

-Fenerbahçe aklansın 45 Milyon Euroyu cebimden vereceğim diyen kişiden bu para alınsın,

-4 Yıllık süreci bir kenara bırakıp söylenen her şeyi yapmasına rağmen kulübe verilmeyen Kenan Evren Lisesi arazisi verilsin,

-Şükrü Saraçoğlu Stadı ve Topuk Yaylası Tesislerinin tapusu kulübe verilsin.

-3 Temmuz sürecinde “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedikleri için ceza alan taraftarımız ve o süreçte herkesin söylediği gibi “Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçelidir” bilgisi zihinlere işlensin,

-Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin içerde kaldıkları daha doğrusu haksız olarak cezaevinde yattıkları her gün için manevi tazminat olarak Fenerbahçe havuzdan çıkıp kendi maçlarını FB TV’den versin…

İsteklerim daha da artar ve çoğu da olmayacaktır belki ama bugün 4 ya da 5 saat anca uyuyabildim yetmez gibi 110 km araç sürerek okuluma gittim ve 6 saat ders anlattım, ardından eve geldim ancak dava sonucu açıklanacak diye gözlerim yanarken uyumadım. Olurda deprem olur başka bir afet olur ölürsem Fenerbahçemin aklandığını görmeden ölmeyeyim istedim. Ben bu takıma böylesine aşıkken, dünya ebedi olsa değişilmez sevgim ve aşkım olan Fenerbahçem yüzünden insanlarla dost da oldum düşman da. Fenerbahçenin şike yapmadığını bile bile şikeci deyip de özür dilemeyen ya da sözünü tutmayan herkese “3 Temmuz Hakkım Haram Olsun”

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol