Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 KUŞBAŞI
KUŞBAŞI
06.12.2015

Ne denir, ne söylenir ki.. Şu an içimden geçenleri yazacak olsam onlarca sayfa küfür dökülür ağzımdan hem maç öncesi Chibuke'nin cezasını erteleyen TFF'ye, hem maça Serkan Tokat'ı atayan MHK'ya hem de maçı yöneten HAKEM müsvettesine... Ama maalesef yayınlayamayacağımız için biraz sakinleşip, küfürü siteme dönüştürerek fikirlerimi yazacağım bu akşam.

Maç öncesinden başlayalım;
Önce haftaiçinde Serkan Tokat diye bir hakem atadı MHK bu maça. Kimdi Serkan Tokat. Geçen sene yönettiği kupa maçımızda aleyhimize 2 penaltı çalan, bu sene yönettiği Galatasaray maçında Podolski'nin bariz elle düzelttiği pozisyona gör(e)meyen ve hiçbir platformda Galatasaray'lı olduğunu gizlemeyen bir hakem artığı, yani hakemcik. Yetti mi diye sorarsanız, yetmedi. Üzerine birde TFF çıktı ve geçen hafta rakibine bariz bir şekilde basan Chibuke'nin cezasını erteledi. Sebep yok, emirin nerden geldiğiyse çok belli.

Gelelim maça;
Öyle bir ilk yarı oldu ki, sahada hakem olduğunu iddia eden şahıs, ben bir kıyak yapmazsam kırmızı siyahlılar maçı kazanamaz dedi ve bariz elle indirilen topta golü verdi. Sonra baktı Fener yılmıyor, önce Fernandao'ya atılan insanlık dışı tekmede gözleri kör oldu, sonra da H. Ali'nin rakibine faulünde oyundan attı. Eğer orda bariz gol şansından attıysa, kaleye daha 60 metre var yanlış karar. Eğer sert müdaheleden dolayı attıysa, Fernandao'ya yapılanı görmedinde bunu nasıl gördün diye sorarlar adama. Pardon adam mı dedim? Özür dilerim...

Tartışmalı birçok kararla 1-0 mağlup bitirdik devreyi, açıkçası 2. yarı nasıl bir oyun anlayışında olacağımızı merak ediyordum ve fırtına gibi de bir başlangıç oldu. Ama o da ne! Kasap yine çıktı sahneye, Fenerbahçe'yi kuşbaşı olarak doğramaya devam ediyordu. Bu kezde bir penaltı çaldı. Yanlış anlamayın bence de pozisyon penaltı ama düdüğü çalan Podolski'nin eline nizami diyen şahıs olunca, bu pozisyon da penaltı çalmasına şaşırdım doğrusu. Ama doğru ya emir bu şekilde verilmişti. Peki yıldımı Fenerbahçe. HAYIR tabi ki. Yine yakaladı beraberliği. O saatten sonra da önlerinde vakit varken bir panik bir telaş başladı takımda. Kim bilir belki de hakem rakip lehine yine bişeyler uydurmadan öne geçmek istiyorlardı. Haklılardı da, çünkü Hasan Ali'yi atan hakem Camara ve Marçal'ı sahada tutmak için büyük çaba sarfediyordu. Henüz ilk yarıda atılması gereken 2 oyuncu maçı tamamladı desem şaşırır mısınız? Üstelik o Marçal, maçın uzatma dakikalarında Markoviç'e yumruk attı ve hakem devam kararı verdi desem? Yok artık dediğinizi duyar gibiyim ama maalesef gerçek bu. Fenerbahçe ne zaman ivme yakalasa MHK ve TFF tarafından çekiliyor. Aynısı Beşiktaş maçında da olmuştu, bu maçta da yaptılar. Çünkü biliniyor ki Fenerbahçe bir açarsa farkı bir daha yakalayamazlar. Bu hafta ki operasyon da Galatasaray için yapıldı. Çünkü eğer Galatasaray ligden koparsa, yayıncı kuruluş para kazanamazdı. Şimdiden söylüyorum, haftaya Galatasaray'a kazandırırlar maçı ligden kopmasın diye. Sonra da Denizli çıkıp ben demiştim nutukları atar.

Kusura bakmayın bugün maçla ilgili hiçbirşey yazamadım çünkü sahadaki hakem müsvettesi herşeyin önüne geçti. Maçla ilgili tek notum, Nani'nin kötü oyunu ve Pereira'nın kötü bir Nani dururken Diego ve Alper'i oyundan almasıydı.

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol