Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Çarşambayı Bekleyin Demiştim
Çarşambayı Bekleyin Demiştim
13.01.2016

YAZIDAN ÖNCE SEFA REİS’E ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABIR DİLİYORUM. HİÇ TERBİYESİZLİK YAPIP YAZIMI BÜYÜK HARFLERLE YAZMADIM AMA BÜYÜK İNSANLARI ANLATIRKEN KÜÇÜK HARFLER KULLANMAK TABİATIMDA YOK. ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN HACI SEFA REİS. KABE’DE FENERBAHÇE TİŞÖRTÜN İLE VERDİĞİN POZ, YAPTIĞIN İNSANLIKLAR, ADAMLIĞIN, DURUŞUN, HERŞEYDEN ÖTE FENERBAHÇELİLİĞİN İLE GÖNÜLLERDE BÜYÜK YERİN VAR. HAYATIMIN HİÇ BİR EVRESİNDE HİÇ BİR FENERBAHÇE GRUBUNA DAHİL OLMADIM AMA BEN VE GERİ KALAN 35 MİLYON FENERBAHÇELİNİN BEN GFB’LİYİM DEMESE DE GFB’Lİ OLMASININ SEBEBİ DE SENSİN. MEKANIN CENNET OLSUN GÜZEL İNSAN, SENİ ASLA AMA ASLA UNUTMAYACAĞIZ. CENNETTE BU YIL Kİ ŞAMPİYONLUĞUMUZU, 4. YILDIZIMIZI VE UEFA KUPASINDAKİ BAŞARILARIMIZI İZLEYECEKSİN. TRİBÜNDE 1 KİŞİ EKSİK OLACAĞIZ AMA CENNETTE 1 KİŞİ FAZLAYIZ BE REİS…

ÖNCELİKLE BİR ÖNCEKİ YAZIMDAN BAZI YERLERİ PAYLAŞIP BAŞLAYAYIM İSTEDİM;

Eğer TFF’den falan bir müdahale gelmeden bu kadro kurulmuş desem dün ezeli rakibimiz, 10 puan gerimizde puan durumunda kaybolan takım da AS Kadro ile sahaya çıktı bugün saat 18.30 da bjk da aynı şekilde as kadro ile maça çıktı! Bence ortada bir müdahale var ne denli doğrudur bilmem ama…

Bu kadrodan beklentim tabi ki farklı galibiyet ancak maçı kaybetsek dahi çok önemli değil çünkü Pereira bu maçı bence hazırlık maçı gibi görüyordur ve oyuncularına da uyarılarda bulunmuştur “Asla %100 oynamayın” diye.

DEVRE ARASI DEYİNCE TRANSFER VE AZİZ YILDIRIM GELİR AKLA!

Devre arasına girdiğimiz günden beri medyadaki haberler doğru olsa” Şu an 286 oyuncuyu transfer ettik, 56 oyuncuyu kiraladık ve bunlardan 54 ünü satın alma opsiyonuyla kiraladık” fakat işin aslı bu değil!

MAÇ BİTTİ VE 9 PUANLA LİDERİZ!

Baştan sona aslında hiç yorum yapılmayacak bir maç aslında! Fakat önemli gördüğüm yerleri belirtmek istiyorum sadece. Çünkü bu maç bir hazırlık maçı niteliğinde ve hiçbir oyuncumuz %100 olarak oynamadı!

Zemin çok kötü

4-4-2 sinyali mi gördüm?

Ozan yine beklentileri karşılayamadı! “Şimdi anladınız mı Ozan neden 11 de oynamıyor” Ozan kötü topçu değil, ya da bir Salih Uçan’la kıyaslanmayacak oyuncu değil ama “Heyecan” var ya o heyecan, işte o çocuğu engelliyor! Sen “Savaş” yeter! Biz senden asist, gol falan beklemiyoruz! Sen “Yüreğini Koy Ortaya” yeter!

Hataları asla konuşmamak gerek! Çünkü bu bir hazırlık maçı niteliğinde ve hazırlık kamplarında “Oyunculara yükleme yapılır” ve bu çoğu kez “Pestilini çıkartmak” şeklinde yapılır!

Çarşamba Günü GÖRÜŞELİM ve KONUŞALIM! Asıl Çarşamba günü doğru dürüst bir zemin olan Saraçoğlu zemininde oynanacak maçtan sonra konuşalım kim ne yaptı ne ettiyi. Eminim bu maç bugün şu kadrolar ile Saraçoğlu’nda oynansa skor çok daha farklı idi. Bence Çarşamba günü ben bir yazı daha yazayım ve o gün konuşalım olur mu?

İŞTE BU YÜZDEN ÇARŞAMBAYI BEKLEYİN DEDİM;

Baştan itibaren zemin hariç herşey kopyası değil mi? Bugün hiçbir oyuncu %100 oynamadı. O taraftarın hırsına aşık olduğu Gökhan Gönül dahi en fazla %70 ile oynamadı mı?

Bu maç hazırlık maçı niteliğinde olmadı mı? Gerçi böyle hazırlık maçına dahi kurban olurum ben ama yine de çok ciddiye alınır bir maç olmadı. Sakın Giresunspor’u küçümsediğimi falan düşünmeyin çünkü onlar da aynı şekilde tam asılmadılar maça.

Zemin konusuna gelince gördünüz mü “Halı gibi zeminde” nasıl futbol oynuyor bu takım? Markovic nasıl top sürüyor asist yapıyor? Takım nasıl oyunu 40 metrede oynayıp farklı kazanıyor? Savunma nasıl önde kuruluyor? Düz koşular nasıl yapılıyor? Savunma arkasına toplar nasıl atılıyor? Ortalar nasıl da isabetli gidiyor anladınız mı?

4-4-2 sinyalini orada gördük bu maçta uyguladık ancak bu sistem yürümez! Bakmayın 4-4-2 den sonra goller attığımıza, maç 0-0 olsa 4-4-2 elimizde patlayabilirdi ama en azından iyi bir ders alınmıştır. Bir de taraftara mesaj niteliğinde “1-0 olan maçlarda gerekirse 4-4-2 ye döner çok gol buluruz” demek isteniyor ancak bana mantıklı gelmiyor! Abi 34 maçı 1-0 kazansak tabelada ne yazacak: “102 golle rekor kırıldı” ,”İşte eşi benzeri olmayan rekor”, “Fenerbahçe yine tarih yazdı” falan ama tabi VATAN HAİNLERİ “Şike kokusu geliyor”,”Çantadaki trilyonlar” falan diye çemkirirler!

Ozan yine kötü idi yine heyecanlı idi yine hiçbir şey yapmadı! Ama sabır göstermek gerek! Bu oyuncu milli takımda dahi vazgeçilmez ise sabretmek gerek!

Hataları konuşmayalım demiştim bugün hatalardan bahsedelim mi? Mehmet Topal’ın da oyunda olduğu bir anda golü yedik fakat golde en büyük hata Bruno Alves’in müdahale edememesi ve Kadlec’in olması gerektiği yerinde olmaması, Gökhan Gönül’ün yoğun çabasına rağmen kalecinin de büyük hatası ile yenen gol.

Kalecinin birkaç acemice hatası daha varda onları saymıyorum. Fakat bu kafayla devam ederse sezon sonu bonservisi asla alınmaz! Skor 5-0 ve rakip geliyor ama eli ayağına dolaşıyor kalecinin ve saçma sapan pas veriyor. Olmaz bunlar olmaz! Rüştü’nün Barcelona kariyeri gibi olur biter.

Kadlec ve Alves’in hava topları hakimiyeti de gittikçe eriyor, geriye ne kalıyor? Açıkçası geriye bir şey göremedim ben. Daha bir de Alves’e verilmeyen net sarı kart hatta art niyet olduğunu düşünse hakem kırmızıyı da verebilirdi. Kaldı ki maç boyu saçmalayan hakem 4 lüsü çok kritik hatalar yapsa da skor rahat diye görmezden gelinir oysa bu hakemler lig maçını böyle yönetsinler isyan çıkar!

Hata demişken VAN PERSİE diye bir hata var! Adam koşamıyor! Hızı yok! Ama ne yapıyor ediyor, kokluyor, atıyor, attırıyor. Bencillik yapmıyor, asilik yapmıyor, kavgacılık yapmıyor. Kendine pas atmayanlara dahi pas atıyor. Takım kazansın diye herşeyi yapıyor. Golleri tekrar dikkatle izleyin ve görün 6 golün 2 sini mi attı yoksa 4 gole mi katkı yaptı? Ya bu adama pas attınız mı gerisini getirir ve gol attıkça da böyle kendine gelir. Resmi maçlarda o da Fernandao da gerekenleri yapıyorlar ve mesajları veriyorlar. Umarım çok daha iyi hale gelirler 2. Devre ve ligi uçururlar…

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol