Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 YANLIŞ!! BAY VİTOR..
YANLIŞ!! BAY VİTOR..
05.02.2016

Pereira'nın bu maç için yanlışları kadroyu kurarken başladı ve maç bitene kadar devam etti. Açık söyliyim Fenerbahçe bugün çok rahat kazanıp rakibini strese sokacağı bir maçı kaybetti.

Yanlışlara maç hazırlığından başlayalım; bir takım maça hazırlanırken taktik olarak hazırlanmanın yanı sıra mental olarakta hazırlanır. 10 kişiyle dönen maçların, son dakikada gelen galibiyetlerin sebebi hep motivasyondur. Pereira bugün mental olarak hazırlayamamış takımı yani motive edememiş. Sahada birbirine bağıran futbolcular, pas alamayınca hayıflanan yıldızlar çokca gözümüze battı bu maçta. Aynı zamanda golü yedikten sonra rakip sahaya oyunu yıkması gereken Fenerbahçe'nin ardarda kontradan 2 gol yemesindeki en büyük etmenlerden biri de motivasyon eksikliği.

Gelelim kadro yanlışına; Fernandao ve Ozan'la başlamak büyük hataydı. Antalya bu ligin en çok pozisyon veren takımı ve senin elinde bu takıma karşı daha önce oynayıp 2 gol atmış bir santrafor var, üstelik sakat da değil. Diego'da sakatlıktan gol atarak dönmüş moralli bir oyuncu. Zaten kötü savunmaya sahip bir takımın bu 2 oyuncuyu durduramayacağı çok açıktı ama Pereira'nın yaptığı hata erken gol bulup farka gidebilecek takımı,gol yiyip dağılan bir takıma dönüştürdü. Fenerbahçe'nin ilk 20 dakikada, Fernandao'nun birinde kötü vurduğu diğer ikisinde ise pas veremediği için harcadığı 3 pozisyon var. O pozisyonlarda Van Persie olsa şuan muhtemelen Fenerbahçe'nin farklı galibiyetini konuşor olurduk. Evet Fernandao benimde desteklediğim bir forvet ama bu maçın adamı Persie'ydi.

Ve son olarak gelelim değişikliklerde ki yanlışlara; 2-0 geride olan bir takımda oyundan çıkacak en son isimdir santrafor. Pereira, Diego'yu oyuna alırken Fernandao'yu kenara çekti. Bu aslında onun bu maça hiç konsantre olamadığının göstergesiydi. Yine aynı şekilde her ne kadar kötü oynarsa oynasın takıma gol lazımken oyundan Nani çıkmaz. Sonuçta yağmur yağıyor uzaktan atılacak şutlar gol getirebilir ve senin bu konuda ki en iyi oyuncularından biri Nani ama sen onu kenara alıyorsun. Yani aslında Fenerbahçe'nin fişini çekmiş oluyorsun. Çünkü onun yerine oyuna giren Volkan, attığı şutlarda bırakın kaleyi bulmayı defansı bile geçemedi.

Sonuç olarak kötü bir antrönör performansıyla kaybettiğimiz ve fırsat teptiğimiz bir hafta oldu. Umarım aynı yanlışların tekrarlandığı bir maçı bir daha yaşamayız. Bu mağlubiyet Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmez ama gerekli dersler çıkarılırsa şampiyonluğa götürebilir.

En Son Haberler
Ali Koç: "Türk futbol tarihi daha aşağılık bir sezon yaşamamıştır"
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol