Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 UEFA, UEFA Kupasını Almamızı İstemiyor! Tebrikler Bebek!
UEFA, UEFA Kupasını Almamızı İstemiyor! Tebrikler Bebek!
18.03.2016

Bildiğiniz üzere Pazar günü maçımız oynanırken Ankara’da bir patlama meydana geldiği haberi gelmişti ve bu haber bizi derinden yaralamıştı. Öncelikle o patlamada hayatını kaybeden herkese ALLAH’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dilerim.

O gün o ortamda futbol konuşamamıştık aslında bugünde o günden farksız değil fakat hayat bir şekilde sürüyor ve acılar geride kalıyor zaman olarak. Bugünde bu yüzden yazma fikrini benimsedim. Yoksa pek yazma düşüncem yoktu açıkçası.

Maça başlayan 11’de son zamanların ilk 11 gediklisi Volkan Şen’in olmaması ve iyileşti denen Gökhan Gönül’ün kadroda olmayışı şaşırtıcı görünse de böyle bir kadro, böyle bir maç takviminde bu tarz küçük rotasyonlarla ilerlemek zorunda ve bu da kadroya bu şekilde yansıyacaktır. Robin Van Persie ile başlaması da hem bizim adımızdan sevindirici hem de takım olarak olması gerektiği şekilde idi. Caner tercihi de hırçın savunma ve hücumu daha ağırlık düşünen bir mantalitenin eseri bence. Orta üçlüde Topal-Diego-Josef üçlüsüne zaten alıştık ve Diego’nun akılalmaz hatası sonrası yediği 3 maçlık cezanın bitmesi sonucu da bu hali aldı.

Açıkçası bugün kapalı bir oyun beklemiyorum ancak Alper’i sahada her gördüğümde kontraatak futbolu oynayacağımızı anlıyorum ve bu atak futbolda kilit ismin Alper olacağını düşünüyorum.

İLK 45 DAKİKA SONUCU Hakem 1-1 FENERBAHÇE

Yazıklar olsun diyorum yazıklar olsun! Böyle bir “Yanlı Yönetim” olmaz! Olmasın da! Oyuncularımızı sindirmeye çalışan bir orta hakem! Kafasına estikçe sarı kart veren bir orta hakem! Rakibi kollayan bir orta hakem! Josue adlı “Sahtekar”ı kollayan bir orta hakem! “Sülalesini rahmetle andıran” bir orta hakem!

Mehmet Topal’a çelme geliyor gözünün önünde ama beyefendi kendini yere attın diye sarı kart veriyor! Oysa bragalı oyuncular “Kendini yere atmaktan futbol oynamıyor” fakat ses yok!

Robin Van Persie’nin golü ofsayt ama yediğimiz golden farkı ne? Üstelik o golü yememizi değil de bunu atmamızı sağlasa zaten maç orada bitmişti! Ancak hatalı bir gol yememize ve dağılmamıza sebep oldu!

Josef’in pozisyonda hakem haklı kardeşim! Top hangi yarı sahada ise o yarısahadan kullanılır taç atışı ve bu hatayı Saraçoğlu’nda yapan Şener yine yapıyor! Üstelik bu futbolcu “Profesyonel futbolcu”. Kaldı ki sonrasında Josef’in yaptığı “Hakeme tepki” hareketi ve ceza yemesi gayet normal ancak hakeme öyle dolduk ki bunu da haklı görüp itiraz ettik!

Dakika 45+2 de ise Nani’nin akıllıca ortası, Robin Van Persie’nin kaleye kafası ve “Kaleye giden topu bilinçli olarak eliyle çıkaran bragalı futbolcu” ve hakemin devam kararı, sonrasında ALLAH’ın yardımı ile Alper’in harika vuruşu sonrası 1-1 e gelen maç! Oysa burada da büyük bir skandal var! Çünkü “Kırmızı kartın avantajı olmaz!” kuralı gereği orada kırmızı kart vermeli ve penaltı noktasını göstermeli idi! Bu da büyük bir hata idi! Gerçi maçı çalmak isteyen bu hakemin o kırmızı kartı vermesi komedi olurdu, zaten beklemezdim de!

Sonuç olarak 1 gol attık diye maç bitmiş değil! Tüm haksızlıklara, olumsuzluklara ve kurulan ittifaklara karşılık Fenerbahçe bu maçı “Kazanıp” ülkeye dönmeli! Kimse 1-1 e güvenmesi ve skora “yatmasın” derim ben. Çünkü bu kadar hakem desteği ile bizi 10 kişi de koyarlar 9 kişi de!

NE DENİR BİLMİYORUM AMA “ALLAH BELANI VERSİN bebek, ALLAH BELANI VERSİN UEFA!”

Böyle bir şey yok ya yemin ediyorum yok! İlk yarı Van Persie’nin vurduğu ve kaleye giden topu bile bile çelen oyuncuya kırmızı vermeyen, ilk golü ofsayttan yediren hakemler 2. Golü de hem ofsayttan hem skandal bir hata (ya da bence bilinçli) ile yediriyorlar! Dünyada eşi benzeri yok! TRT spikerinin dediği gibi “O eli neresine sokacak Mehmet Topal?” Ama ben biliyorum o el nereye sokulacak! Bu kadar olmaz ya bu kadar olmaz! Mehmet Topal pozisyon gereği elini yapıştırmış yetmez gibi vücudunu çevirmiş ki top çarpmasın diye ancak hakem efendi “Art niyetli”! Bu art niyeti de Nihat, Semih Şentürk’ün onlara attığı kazıktı! Nasıl oturduysa o kazık içlerine bugün acısını çıkardı! Ama o acı “Ömür boyu geçmez!”

3. gole gelelim ve samimi bir şeyi itiraf edeyim ki Bruno Alves’in hantallığı, yavaşlığı ve büyük hatası. Zaten ilk gol her ne kadar ofsayt olsa da orada da Alves’in hatası vardı! Yavaş kaldı ve tutması gereken oyuncuyu bıraktı! Bu sayede de golleri kalemizde gördük. Diyeceksiniz ki Volkan’ın hiç mi hatası yok? Evet var ama siz o mesafeden o şutu çektirirseniz o golü kalede görürüz tabi!

Zaten maç öyle bir koptu ki orada belli idi zaten 9 kişi bırakmık için yapacağı şeyler! Şunu belirteyim ki ikinci yarı başında Caner’in ve Alper’in birer faulleri var kontraatağı kesmeye yönelik bence bunlar sarı kart idi ama içimden dedim ki “Aceba ilk yarıdaki hatalarını anladı da adil mi yönetecek?” dedim fakat olmaz böyle bir şey!

Alper’in yediği kırmızı kart gerçekten “Komedi” idi! Zaten art niyeti her halinden belli hakemin kontra atağı kesen ve yaptığı öyle sert de bir hareket olmayan Alper’e direkt kırmızı kart vermesi art niyetindendi!

Dördüncü golde Caner işgüzarlık yapıyor Alves’e sen al diyor ama Alves her zamanki yavaşlığı ile engelleyemiyor ve 4. Golü yiyoruz…

Şu an dakika 90+6 ve Volkan Şen’de kırmızı kart yiyor! Bence takım halinde yiyelim kırmızıyı hakeme soruşturma açılsın!

MAÇ SONUCU “UEFA TETİKÇİSİ HAKEM” 4-1 FENERBAHÇE

Yani diyecek ne var ki? Ne söylenir ki? Ben şunu söyleyim ki: “Bu takım başka türlü elenmezdi!”

Zaten bugün takıma bir gram da söz söylemeye kimsenin hakkı yok! İnanın şu an ana-avrat sövmemek için zor tutuyorum kendimi! Eğer siteyi, Fenerbahçe’yi düşünmesem öyle sözler söylerdim ki! Onları söylememek için başka şeyler söyleyeceğim!

-Braga seyircisi meşale de yaktı, tribünleri de yaktı bakalım UEFA kupadan men edecek mi?

-8 kişi kalıyorsun kal bari 6 kişi, UEFA maçı iyice irdelesin en azından şu hakem tetikçisi bir daha maç yönetemesin!

-TFF arkanda olmaz, UEFA karşında olursa olacağı bu olacaktı zaten!

-Braga zannediyor mu her maç böyle hakemle kazanacak? ALLAH’tan duam Dortmund gelsin ve bunlara fark atsın!

-Hakem efendi Pereira’yı atıyorda Caner’le kavga eden Braga kulübesinden kimseyi niye atmıyor?

-1. Golü vermek yerine Van Persie’nin ofsaytını atlayıp o golü verse o braga onu nasıl çıkacaktı da onlrın ofsayttan golünü verdi?

-Nani bugün son tercihini düzgün de kullansa o golden sorna hakem bu sefer 7 kişi bırakırdı bizi!

-Futbolcular sinirlendi diye eleştirecekler ama geçeceksiniz bunu! Bu hırstandır! Bu kupa aşkındandır! Bu istektendir! Profesyoneller yapmayacak evet ama profesyonel hakem de böyle yönetmeyecekti!

-Pazar günü derbide ya ölümüne oynayıp farklı kazanırız ya da sinir bozukluğu ile yeniliriz!

-Gelelim ligimize! Umut Bulut babasını kaybetmiş ve Aziz Yıldırım başta olmak üzere tüm Fenerbahçeliler nasıl temennilerde ve baş sağlığında bulundular ancak umut efendi bugün bir teşekkür yazısı yazmış ve ne Aziz Yıldırım ne de Fenerbahçe’ye teşekkür etmemiş! Yazıklar olsun!

-Şimdi Türkiye’nin 4’te 3’ü bayram edebilir, hakemi de iyice tebrik etmeliler. Hatta kurban falan kesmeliler onun için. Ne diyelim; “UEFA, UEFA kupasını almamızı istemiyor”

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol