Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Pereira Beni Gönderin Diyor Gören Yok mu?
Pereira Beni Gönderin Diyor Gören Yok mu?
10.04.2016

Bir şampiyonluk yarışı ve yine bir hüsran! “Ama öyle deme daha bjk’nın da maçları var” diyenleri duyar gibiyim. Kendimizi avuta avuta bu hale geldik ya!

Gittik muhteşem kadrolar kurduk ama başa bu işten hiç anlamayan isimleri getirdik! Avrupada hüsrana uğradık “Hep Destek Tam Destek” dedik.  Oradan geldik, ligde de berbat bir futbolla ve acınası bir halde puan kaybettik “Hep Destek Tam Destek” dedik! Bugün yine kaybettik ve yine “Hep Destek Tam Destek” dedik!

Peki sormakta fayda var; Eleştirmemiz desteği bitirecek miydi ki biz hiç eleştirmedik?

Baştan başlayalım; Aziz Yıldırım’ı hiç eleştirmedik mi? Evet yaptıkları, ettikleri malum. Ancak onu her eleştirmeye kalkıştığımızda neden “Hep Destek Tam Destek” dediniz?

Pereira’yı bir dönem hep birlikte eleştirdik “Hep Destek Tam Destek” dediniz sustuk, sonrasında takım topladı ve o eleştiren kesim olarak bizler alkışlarken siz hep “Hep Destek Tam Destek” dediniz! Evet size göre haklıydınız ancak bizim de haklı sebeplerimiz illa ki vardı!

Futbolcuları eleştirelim dedik; RVP gibi yıldız geldi mi ülkeye? Nani’yi nasıl beğenmezsin? Josef ya adama  8 Milyon Euro verdik! Dediniz ve yine o “Hep Destek Tam Destek” ile beyinlerimizi şişirdiniz!

Bunun daha da öncesi var tabi! Alex De Souza bu takımdan “Kovulurken” taraftar ikiye bölündü ama ortak bir paydada toplamaya çalıştınız ve yine “Hep Destek Tam Destek” dediniz! Üstelik onu gönderen Aykut Kocaman bu yılla birlikte “2. Kez” şampiyonluğumuzu engellemek gibi bir “Başarıya” imza atmak üzere! Üstelik ligde başakşehir’den, 6s’den, 8jk’den 4 er gol yiyen takımıyla yine her zamanki gibi aslan kesildi! Taca çıkan toplarda dahi hakeme sonuna kadar itiraz etti, parçaladı kendini. Ama siz “3 Temmuz’da başımızda idi” diyerek önce uyardınız sonra yine “Hep Destek Tam Destek” diyerek susturdunuz!

ARTIK VAKTİ GELMEDİ Mİ?

Bu maçı kazandığımız ve Çarşamba günkü maçı aldığımız takdirde yakalayacağımız hava ve sonrasında olası bir şampiyonlukta ise bizlerde “Hep Destek Tam Destek” deyip zaten sevinecektik fakat olmayacak!

Pereira’yı şimdi sizlerde eleştiriyorsunuzdur ancak adamı eleştirmeye hakkımız yok!

İstanbul’da yaşanan patlama öncesinde Ankara’dakiler ve son olarak derbinin güvenlik gerekçesi ile ertelenmesi dünyaya bir imaj verdi! “Türkiye Terör Ülkesidir, Güvenli Değildir”

Bu saatten sonra da “Markovic sakatlığını uzattı ve sezonu kapattı!”, “Robin Van Persie’ye bir haller oldu ve idmanda sakatlandı bu maçta oynamadı”, “Pereira ve takım hayattan bezmişe döndü”, “Josef de souza diye biri artık sadece sahada geziniyor”, “Nani ve bazı isimler gitmek istediklerini iletti” haliyle Pereira da “Ailesini düşünüp sezon sonu gitmeyi kafasına koydu”.

İşte her şeyin başlangıcı da böyle oldu! Fakat şunu da kimse unutmasın; Seneye öyle RVP’ler, Nani’ler falan gelmez bu ülkeye! Bu ülke futbolu zaten “Pahalı-Paralı” maç yayınları ile bitmeye gelmişti, Passolig ile bitmek üzere iken bu da tuzu, biberi oldu. Zaten futbolun bitmeye geldiği ülkede futbol bitti eğer Avrupa Şampiyonasında Kupayı almazsak!

PEREİRA “BENİ GÖNDERİN” DİYOR!

Adamcağızın kadro seçimi, en iyi oynayanları oyundan çıkarması, gole ihtiyaç varken sol bek çıkarıp sol bek alması ya da maçın dönmeyeceğini göre göre kenardan izleyip bilindik hamleler ile “Mucize” bekler gibi takımı yönetmesi bunu apaçık ortaya koymadı mı?

Fernandao ne varlık gösterdi maç boyu? Tamam onu çıkaramazsın haklısın ama Josef de Souza ne yaptı maç boyu? Ne yaptı yani anlamadığım nokta orası! Diego Ribas yine en azından çırpındı, bir şeyler yapmaya çalıştı ama Josef ne yaptı? Diego neden çıktı da o kaldı?

Volkan Şen sahanın en iyisi ve 90 dakika sahada kalsa belki bir gole daha katkısı olacak ama “Hali kalmadı” diye oyundan çıkarmak niye? Kaldı ki Volkan’ın çıkarken bir bakışı var, olayı özetliyor!

Son olarak da “Gol ararken” sol bek çıkarıp sol bek almak niye? Josef orada çıksa ne olacak? En azından “Denemiş” olmaz mıyız? Nani’nin forvet oynama özelliği yok mu? Ozan’ın yok mu? Çıkar Josef’i, al Caner’i ve koy kanada diyeceğim ama yok!

Evet “Nefret ettiğim” hakem Cüneyt çakır bana göre yine hatalar yaptı ama Lig Tv özette görüntüyü öyle bir yerde durduruyor ki top ayaktan tam olarak çıkmamış haliyle koyup “3 cm ofsayt var hakeme yüklenmeyin” diyor! Oysa top ayaktan çıktığında bu 3 cm 30 cm yi geçecek! Öncesinde elle mi kolla mı omuzla mı oynadı onu söylemiyorum bile!

İkinci yarı bence verilmeyen %100 lük penaltımız verilse, skoru 2-1 e biz getirsek alırdık maçı belki ama neyse.

SONUÇ OLARAK;

Şampiyonluğu kaybetseniz dahi arena’da kazanmadan gelmeyin!

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol