Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Gönderin şu hoca müsveddesini
Gönderin şu hoca müsveddesini
10.04.2016

Maç öncesi deplasmanda alacağı 1 puanın kendisine çok yarayacağını bilen VITOR , buna uygun bir diziliş ve taktikle sahaya çıktı . Bir önceki hafta Kadıköy’de Osmanlıspor’a karşı alınan çok değerli 1 puan sonrası bu deplasmanda da sahaya takımını 1 puan için çıkartmıştı .

Geçen hafta orta sahasını 3 defansif oyuncu ile kuran VITOR , bu hafta o bölgede muhteşem oyunu ile yılın oyuncusuna aday DE SOUZA’dan yine vazgeçmezken , yanına da son 2 yılın asist kralı Fenerbahçe tarihinin en iyi 10 numarası DIEGO’yu monte etmişti .
Maça aman hırslı , istekli , saldırgan başlamayalım 3 puan falan almayalım diye de CANER, ALPER gibi ruhu ile oynayan oyuncuları yedek bırakarak olası bir galibiyet için önlemini baştan almıştı .

Maça adeta 1-0 yenik başlayan Fenerbahçe , VOLKAN ŞEN ile direnç gösteriyordu ve VOLKAN ŞEN’in bireysel çabası ile 30 santimetreden topu boş ağlara bırakan FERNANDAO , VITOR’un planlarını tekrar işler hale getirdi .Sonuç yeniden berabereydi.
Öyleyse ikinci yarı değişiklik yapmaya ne gerek vardı değil mi ?

Muhteşem oynayan JOSEF , HASAN ALİ özellikle sahada kalmalı idi .
İkinci yarı başında baktı ki VOLKAN ŞEN çabalıyor , çırpınıyor hemen bir taktik değişikliğie gidip onun gol atmasını ve attırmasını önlemek adına oyundan aldı .
Ardından ofansif oyunda daha çok gözüken DIEGO çıktı ve yerine bir ön libero daha girdi.
E ne de olsa 1 puan bizi şampiyon yapacaktı .

O arada rakibin KOCAMAN YÜREKLİ ADAMI ise tam tersi ofansif hamleler yapıyordu ki VITOR sanırım bunlara önlem alıyordu. Çünkü o önlem almakta bir dünya markası .
Ama tam bir puana ulaşacaktık ki bir anlık dikkatsizlik ile golü kalemizde gördük ve kalan dakikalarda ne yedek forvetimiz vardı ne hücum silahımız ve maç 2-1 bitti.
Şampiyonluk yolunda son 2 maçta zaten sahaya 2 puan almak için , ona uygun kadrolarla çıkan VITOR 1 puan ile yetinirken kendince çok da kötü değilim diye düşünüyor olabilir .
Ama işin aslı ne beyler biliyor musunuz ?

Bu adam futbolun ‘F’ sini daha bilmeyen bir şaklaban . Bu adam Porto’da 2 sezon boyu kadroda düşünmediği ve kiraya verdirttiği JOSEF’i 8.000.000 EURO verdirip FENERBAHÇE’ye aldıran ve artık aralarında nasıl bir anlaşma varsa her maç ilk 11’e koyan bir garip insan . Sene başı MEHMET TOPAL’ı yiyip onu te ön libero yapacaktı baktı ki TOPAL yenecek lokma değil , onu orta sahada oynatmak uğruna takımı her maç 2 bazen 3 ön libero ile sahaya çıkartacak kadar da dahi .Emre’yi kasetlerden izleyip işime yaramaz diye gönderecek kadar sinsi , kendi vatandaşı Meireles’i bile silecek kadar tehlikeli … Koca FENERBAHÇE takımını rakipten korkarak futbol oynatacak kadar geri kafalı , her defasında top toplayıcılara sarılarak şov yapacak kadar da populist . Bu adam FENERBAHÇE tarihinde FENERBAHÇE’nin başına gelmiş en kötü karakter .

Çocukluğumdan beri onlarca anrenör gördüm beğenmediğim de oldu , eleştirdiğim de , alkışladığım da , çok sevdiğim de …ama ilk kez bir tanesini üstelik de ta ilk geldiği günden beri bırakın sevmemeyi nefret ediyorum…

Tarihin en çok para harcanan kadrosu eline verilmiş. Aldıkların gönderdiklerin ile bolca kanat oyuncusu , ön liberosu , stoperi , kalecisi olan ama orta sahada yaratıcı oyuncusu olmayan ve forvette altenatifsiz bir kadro kurmuşsun . Aldırdığın BA –JOSEF – FABIANO gibi oyuncular tüm sezon 3 kuruş fayda sağlamamışlar . Sene başı onbinlerin karşıladığı RVP ile problem yaşamış , adeta kafayı ona takmış , onun ismi altında ezilmiş ve zaten 1 sezonu çoğunlukla sakatlıkla geçirmiş bir oyuncuyu kazanmak yerine onu psikolojik olarak da her kaçırdığı gol sonrası yedek kulübesine bakan …Özgüveni kaybolmuş.Her kalkan değişiklik tabelasında adı yazan bir oyuncu haline getirmişsin. Sene başı çok formda olan ve zaten RVP arkasında yedek kalacağını kabullenerek sezona başlayan Fernandao’yu da adeta ilk önce havaya sokarak sonra onun da psikolojisini bozarak heba etmişsin. Sen aynı Beşiktaş gibi Gomez birinci forvetim Cenk de 2. Forvetim desen sene başında şu an RVP de , FERNANDAO da en önemlisi FENERBAHÇE de başka yerlerde idi . YAZIK …

Şampiyonlar liginde yarı final kapısından dönen ve şampiyon yapmış hocanı sene sonu yollayan .( ZICO )
2 kez şampiyon yapıp 2 kez de Denizli ve Trabzon trajedileri yaşayan hocasını 2 defa gönderen … ( DAUM )
Nisanda şampiyon yapmış hocayı haziranda kovan … ( YANAL )
2011 de şampiyon yapmış evladını , 3 temmuz sürecinin kahramanı hocasıyla yolları ayıran … ( KOCAMAN )
Bizim evladımız deyip transfer dahi yapmayan ve kurşunlanarak sezonu kaybeden hocana bay bay diyen … ( KARTAL )

AZİZ BAŞKAN … Daha ne kadar bekleyeceksin …
Kov şu antrenör müsveddesini … Tazminatı neyse taratftar öder …
Ben inanıyorum şu an kovsan bu tkaım ŞAMPİYON olur.Çünkü BEŞİKTAŞ da puan kaybedecek ama bu VITOR ile FENERBAHÇE emin ol daha çok puan kaybedecek.
Çünkü futbolda korkaklara yer yok …
He unutmadan bazı futbolcular da hocanın kabahatleri sayesinde yırttıklarını sanmasın.FENERBAHÇE taraftarı formanın hakkını verenler asla unutmaz. Ama o kutsal formanın değerini bilmeyenler sene sonunda Kadıköy’e veda ederler .
Netice itibari ile rezil bir oyun oynayan FENERBAHÇE son 3 maçta 2 mağlubiyet bir beraberlik aldı . Ve hocası hala çıkmış BEŞİKTAŞ da kaybedecek diyecek kadar yüzsüz. Sen maçını kazan kardeşim onlar yine kaybetsin …Bu nasıl bir mantık …YAZIKLAR OLSUN …
Şampiyon yaptığı OLYMPIAKOS’tan kovulan ve taraftraların sevinçten göbek attığı bir isimden bahsediyoruz . Sen buradan milyon Euroları alıp gidecek , havzu başında martinini yudumlarken katar veya çinden gelecek teklifleri değerlendireceksin VITOR ama burada kahrolan , ağlayan , üzülen yine taraftar olacak …

Bu sene de tansiyonu , şekeri ile fenalaşan . ..Takımın oyunu yüzünden kanser olan bir taratfar yarattınız ya emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Not : Maçta kaybedilen 3 puan ve oynanan kötü futbol bir yana . Dakika 1 de yediğimiz gol öncesi gözü önündeki elle oynamayı devam ettiren ardından da net ofsayt pozisyonunda golü veren CÜNEYT ÇAKIR denen şahıs bir yana . Bu içindeki FENERBAHÇE düşmanlığı dha ne kadar sürecek CÜNEYT …

Not : Biz tarih boyunca en kötü zamanlarımızda dahi Galatasarayı yendik.O maç için taktiğe , motivasyona gerek yok.Oyuncularımız giydikleri formanın hakkını verip Çarşamba günü 3 puanı alacaklar.Alacaklar ama ya sonrası ???

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol