Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Vitor Pereira'yı Bu Takımda Tutan Olursa Fenerbahçe'ye İhanet Eder!
Vitor Pereira'yı Bu Takımda Tutan Olursa Fenerbahçe'ye İhanet Eder!
27.05.2016

Öncelikle bize lig tarihinin en pahalı, en kariyerli isimlere sahip, en güçlü kadrosunu izleten yönetimimize teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar hiçbir masraftan kaçınmadılar.

Ama bazı şeyler “Kanıma Dokunuyor!”

Geçenlerde cebimde para yok, hanım dedi ki ayakkabı lazım. Tamam alalım dedim ve gezerken dedim ki ilerde Fenerium var! Girdik içeri vs derken “Kulüp kazansın” diye kendime de ayakkabı aldım. Çıktık ve nasıl mutluyum. Hiçbir bilgim olmayan ayakkabıyı nasıl övüyorum, çok rahat, çok iyi falan gibisinden. Ancak bugün benim gibi milyonlarca kişinin aynı şeyi yaşadığı şu ortamda “Maç boyu kahve içen ve dışarıdan oyunu seyreden Vitor Pereira’nın rahatlığı kanıma dokundu!” Ben öğretmenim ve teneffüs süresi 5 dakika olduğunda mecbur sınıfa çay, kahve ile girdiğim oluyordu ama o çayı içtiğimde buz gibi olmuş halde oluyordu, belki de iş ahlakımdan! Ama beyefendi bir de tekrar sıcağını istiyor vs! Fenerbahçe’yi yönetiyorsun sen Fenerbahçe’yi! Köy takımını değil! Net söylüyorum bu Vitor Pereira seneye bu takımda olursa Lig Tv’yi de iptal ettireceğim, yandex’i de sileceğim, Fenerium’dan da alışveriş yapmayacağım, takımı tribünde de desteklemeyeceğim!

İkinci olarak, “Ligin en iyi çift yönlü orta sahasını bedava verip Ozan ve Josef’e 16 Milyon EURO bonservis ödüyoruz. Daha bir de aldıkları ücret cabası.” Şimdi siz söyler misiniz Josef mi Emre mi? Ozan mı Emre mi? Josef+Ozan mı Emre mi? Lig tarihinde böyle bir hata yok! Geçen yıl faturalar kesildi pek çok isim gönderildi ama gerçekten merak ettiğim nokta şu; Emre’nin ne suçu vardı geçen yıl? Hangi maç bu sezonki bazı arkadaşlar gibi ruhsuz oynadı? Hadi geçtim Emre’yi, Egemen’in suçu neydi? Desek ki aldığı ücret fazla idi, şu anki gittiği takımda bizdeki aldığının 5’te 1’ini almıyordur eminim! Mert desen Fabiano’dan ne eksiği vardı? Bekir’in Ba gibi dakika başı sakatlanma olayı mı vardı? Kuyt’u anlarım hadi gitmek istemiştir gitti. Ama transfer politikamız çok ama çok hatalı idi!

Üçüncü olarak bugün Josef maçta ne yaptı? Golde sanki bile bile adamı bırakıyormuşçasına yememize sebep oldu. Bir atakta tam ceza saha çizgisinde ve solunda Nani varken önüne bir ara pası atışı vardı sanki gol olmasın diye idi! İkinci yarı yaptığı pas hataları da şaşırtır düzeyde idi. Kim ne derse desin seneye bu takımda Josef ve Diego’yu görmek istemiyorum! Bu takımın 10 numarası oynayan ismin en az, bakın en az 15 gole katkısı olması gerekmez mi? Atıyorum 10 gol atar 5 asist ki 5 de çok az da neyse! Diego’nun kaç golü ve kaç asisti var? Toplam 10 var mı? Josef’in 8 numara pozisyonunda oynadığını iddia eden Vitor Pereira’ya sormak istiyorum Josef’in 5 gole katkısı var mı?

Dördüncü olarak “3 Temmuz’un intikamını alma günü idi bugün” ve yensek rakibimiz 2 yıl avrupaya gidemeyecek, transferleri sekteye uğrayacak, belki taraftar desteği epey azalacak, maddi anlamda çok daha kötüye gidecek ama 1 gol atmayı beceremiyoruz! Hatta rakibin “Ne akla hizmetse?” Şınayder’i oyundan çıkarıp “Alın Fenerbahçe, bu maç sizin olsun” ikramına “Yok yok ben Robin Van Persie’yi çıkarayım da adaletsiz olmasın” diyerek karşılık vermek nasıl bir mantıktır! Bana kimse kızmasın ama “Futbolcular Vitor Pereira gitsin diye oynamadı sanki, Vitor Pereira’da beni kovsunlar diye bu hamleyi yaptı bence”.

Beşinci olarak “Dünyada hangi teknik adam Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Robin Van Persie ile kavga edip hepsini ilk 11’in uzağında tutmaya çalışır?” merak ediyorum siz cevap verin. Nedir bu Gökhan Gönül’ü yedek bırakma isteği? Josef’e 90 dakikalar sabredip Robin Van Persie’yi 45 de çıkarmak nedir? Caner’i kadro dışı bırakıp “Şampiyonluğa koşma düşüncesi” nedir? Dünyada hiçbir teknik adam bu 3 futbolcuyu kaybetmek istemezken nedir bu ego?

Altıncı olarak bugün Fernandao’nun Nani’ye tepkisini görmüşsünüzdür. Ya da daha önceki futbolcular arasındaki sürtüşmeyi! Diego’nun Gökhan Gönül’e tepkisini ve daha nicelerini! Bu takımdaki ikiliği gören yönetici ya da başkan yok mu? Bu adamın takım idaresi sıfırın altında. Ben sınıfı yönetemesem, her kafadan ses çıksa nasıl ders veririm? Kim inanır buna? Şimdi Vitor Pereira’nın bu haline kim inanır?

Yedinci olarak “90 Milyon Euro verilmiş transfere hatta ücretlerle vs daha fazlası” ama gel gör ki bu kadro iş bilmez, beceriksiz, kaprisli ve kaba tabirler artist birine verilmiş! Bu başarısızlığın da bir sonucu olsa gerek! Sözleşmede buna ait bir madde olsa gerek! Öyle değil mi?

Sekizinci olarak bu hep 2. Olma ve bu sezonki başarısızlık sadece teknik heyetin mi sorunu? Futbolculardan suçlu olan yok mu? Yönetimden suçlu olan yok mu? Aziz Yıldırım’ın hiç suçu yok mu? Peki ya taraftarın? Taraftarın da suçu var bence! Yandex’ten günde 1000 arama yapan taraftar suçlu, Fenerium’dan alışveriş yapan taraftar suçlu, Kombine alan suçlu, stada giden suçlu, destek veren suçlu, soğuğu, yağmuru, çileyi çeken taraftar suçlu. Yapmayın kardeşim hiçbir şey yapmayın! Bu takım bu kafayla giderse, bu şekilde yönetilirse, bu kadar başarısızlıkta dahi günah keçisi sadece oyuncular ilan edilirse yapmayın!

Dokuzuncu olarak Ersun Yanal’ın gönül ilişkisi kurması bu sezonki ruhsuz, ölü, karakter olarak bitik bu takımın halinden daha mı suçlu idi? İsmail Kartal 1 forvet istedi, 1 orta saha istedi! O olsa o takım şampiyondu! Hiçbir maç ezilmiyordu o takım ve kadro bu kadar geniş değildi. Şimdi söyler misiniz Fenerbahçe’nin çocuğu İsmail suçlu da Vitor suçsuz mu?

Onuncu ve son olarak da EURO 2016 da dahil olmak üzere sezonun tamamını zehir eden herkese hakkım haram olsun! Şunu herkes ama herkes bilsin “Hiçbir başkan, hiçbir yönetici, hiçbir teknik adam, hiçbir futbolcu Fenerbahçe’den üstün değildir.”

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol