Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 SİZ EN GÜZEL DUYGULARIN KATİLİSİNİZ
SİZ EN GÜZEL DUYGULARIN KATİLİSİNİZ
27.05.2016

İnanın artık içimden geçenleri sansüre sokarak ve itinayla seçerek yazmaktan başka çarem yok.

Bir koca sezon daha HEBA oldu . Sene başında milyonlarca Euro harcanıp Avrupa ve Ligde şampiyonluklar kazanma iddiasıyla başladığımız sezonda ; Avrupa ve ligden sonra dün de 30 puan fark attık diye dalga geçtiğimiz Galatasaray’a rezil bir oyun ile kaybederek ezeli rakibimize ellerimizle kupayı hediye ettik .

Dün aslında sadece kaybedilen bir kupa değildi. Ziraat Türkiye Kupası yanında ,

Sene başı oynanacak Süper Kupa Finalinde Beşiktaş’ın rakibi olmayı da kaybettik .

En büyük rakibimizin 2 sene Avrupa’dan uzak kalmasını sağlayarak hem maddi hem de manevi olarak onlara bir darbe daha indirme fırsatını da kaybettik .

Öncelikle şunu söyleyerek yazıma devam etmek istiyorum . Metris’te , Çağlayan’da …Bağdat Caddesinde ,1.Köprü yolunda …Beyoğlu’nda ,Kadıköy Rıhtım’da … Silivri’de… AZİZ BAŞKAN için işimden gücümden , sevdiklerimden vakit ayırıp hiç düşünmeden biber gazı da yedim…Gaz bombardımanı altında da kaldım..Polis tarafından da kovalandım . 3 Temmuz sürecinde maddi manevi her anlamda AZİZ BAŞKAN’ımıza ne laf söylettim ne de ondan vazgeçtim. Babalar Günü için Metris’e , duruşmalar için Çağlayan’a , Silivri’ye , destek için her türlü eyleme ailecek katıldım. Mahkeme başkanı tahliye kararını okuduğunda bağırdım çağırdım , sveinçten ağladım .Bunu sadece ben değil onbinlerce FENERBAHÇE’li yaptı . Uğrunda gözyaşı döktü .

O günlerden bugüne geldiğim vakit bu yazıları yazacağımı birisi kelam etse ona hayal görüyorsun derdim fakat artık sabır taşı tükendi. Aziz Başkan’ın bu kulübe olan tüm katkısını ve sevgisini asla inkar edemeyiz. AZİZ BAŞKAN’ı çok seviyoruz … Ama FENERBAHÇE’yi her şeyden çok seviyoruz .

O yüzden son 2 yılı ‘’SIFIR’’kupa ile kapatan ve milyon dolarlar harcayan bir takımın artık köklü değişikliklere gitmesi gerekmektedir . AZİZ BAŞKAN keşke çok sevilirken bıraksaydın diyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama o noktaya geldik ..Üzülerek söylüyorum ki geldik …

Bu kadar yanlış bir antrenörle yola çıkmak ve yolda yapılan kazalara rağmen hala aynı antrenörle devam etmek neyin inadıydı bunu anlamış değilim. Size şöyle söyleyeyim. Tarihte Fenerbahçe’nin başında çok çok kötü teknik adamlar gördüm ama bu kadar rezilini ilk defa görmekteyim…İnanın G.Saray’a bizim takımın başına birisini getir ve FENERBAHÇE’yi mahvet deseler bu kadar başarılısını bulamazdı .

Ben sene başında ilk maçta bu antrenörle takım bir yere varamaz dediğimde .De Souza oyuncu değil dediğimde .Bana sallayanlar gibi FENERBAHÇE’liler yüzünden şu an CAMİA olarak bu haldeyiz.

Düşünün ve her şeyi bir yana bırakın .Bu kadar kötü bir sezonun , takım için ,taraftar için en önemli maçına antrenör GÖKHAN GÖNÜL’ü keyfen oynatmayarak . BA’yı 11’e koyarak.Rezil JOSEF’i yine 90 dakika oyunda tutarak başlıyor. Maçta en önemli gol silahımız RVP’yi üstelik gollere ihtiyacımız varken ilk 45 dakika sonunda oyundan alıyor. Maçta rakibi zorlayan , dikine oynayan 2 oyuncumuzdan biri olan ALPER’i 6 aydır topa vurmayan MARKOVİÇ’le değiştiriyor.

Ben artık bu sezonun en güzel lafı olarak şunu seçiyorum …

Ligdeki GALATASARAY derbisi öncesi kadroyu görüp ‘’ SENİN YAPACAĞIN KADROYU …….. ‘’ diyen CANER ERKİN kadar doğru bir tespit bu sene maalesef , yönetim ve başkan tarafından yapılamadı .

Bu takımda asla onlarsız olmaz diyeceğim 5 isim var . VOLKAN D. ,GÖKHAN G. , CANER E. , MEHMET T. ve KJAER …

Sağolsun AZİZ BAŞKAN neredeyse bunların hepsini yollayıp kalanları takımda tutmanın matematiği içinde .

Dün bunların 3’ü zaten sahada yoktu .Kimler mi vardı.Kiralık oynayan ve Fenerbahçe ile büyük ihtimalle son maçlarına çıkan BA,FABIANO,MARKOVIÇ !!!

Siz bu taraftarın boynunu yere eğdirdiniz , üzdünüz. Siz en pahalı bileti , kombineyi satarken bu taraftar en çok kombine satan takım yaptı sizleri. Bu taraftar kadar cefa çeken.Üzülen .Kahrolan . Hangi camia taraftarı var ? sorarım size ?

Siz onlara ufacık mutlulukları bile çok gördünüz. Siz cebindeki son parasıyla bilet alan insanların gülüşüne yasak koydunuz .

O yüzden ;

Yazıklar olsun futbolculara …

Yazıklar olsun teknik adama…

Yazıklar olsun Başkan ve Yönetim kuruluna…

Ben bugün onur ve gurur ile yine formamı giyeceğim ve akşam ÜLKER ARENA’da FENERBAHÇE’mi destekleyeceğim . Çünkü o çocuklar ve o antrenör sizlerden çok daha fazla FENERBAHÇE’li ve çok daha fazla desteği hak ediyorlar. Bu düzen devam ettikçe de seneye sadece ÜLKER ARENA kombinesi alacağım. Her sene 3 forma alıyordum bu sene sadece BASKETBOL takımımızın formalarını alacağım .

Bizim aşkımız ARMAYA..RENKLERE ..ÇUBUKLUYA…LEFTERE ..RIDVANA …

FENERBAHÇE sevdamız babamdan bana, benden oğluma …

Ama sizler gitmedikçe ..Bizim sevdiğimiz isimleri de gönderdikçe…size olan sevgimizi NEFRETE dönüştürüyorsunuz…

BİZ ÇOK SEVDİK…

AMA SİZLER EN GÜZEL DUYGULARIMIZIN KATİLİ OLDUNUZ …

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol