Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 PEREIRA KALDIKÇA BAŞARISIZ OLMAYA MAHKUMUZ
PEREIRA KALDIKÇA BAŞARISIZ OLMAYA MAHKUMUZ
04.08.2016

Uzun uzun maçı anlatmaya … Maçı konuşmaya … üzülerek söylüyorum hiç ama hiç gerek yok.

Geçen sene temmuz 2015 Shaktar Donetsk maçı sonrası yazdıklarımı copy-past ile buraya aktarmam yeterli.

Bir sene daha Şampiyonlar Ligine gidemedik.

Bir sene daha tüm katılım parasını yine bir ezeli rakibimize kaptırdık.

Bir sene daha maçların oynanacağı tarih aylar öncesinden belli iken , yine ne kadro ne takım ne fizik ne de oyun olarak hazır olabildik .

Ama ilk defa bir sene zaten maçlar öncesinde ;

Ümitsizdik . Hevessizdik . ve ilk kez elenmemize şaşırmadık .

Nedeni çok ama çok basit … 2 kelime = VITOR PEREIRA

Şimdi futbol ukalaları çıkıp elenmemizi kaleci Ertuğrul’a , Hasan Ali’ye veya Fernandao’ya bağlayacaklardır . Bunlar sadece günü kurtarır . Ben ise size bir zihniyetten bahsediyorum .

Bu zihniyet ki tüm bir sezonu defansif futbol üstüne kurgulayan ve taraftarı kanser edip takımı savunmacı bir ekip haline getiren ve tek başarılı olduğu bölgeyi yani savunmayı , tüm defans hattını , hatta defans anlayışını ve sistemini değiştirip , bozulmaması gereken yeri de bozan ama asıl üzerine düşünmesi gereken hücum oyunu hakkında tek bir çabası olmayıp yine işimizi Allah’a bırakan bir anlayış .

Geçen sene ne yanlış ise bu sene üstüne daha da çok yanlış yapan bir futbol cahili yönetiminde koskoca bir kulüp ; FENERBAHÇE .

Geçen sene 4-2-3-1 oynayıp … 4 defans önüne Topal – Josef hatta bazen Ozan’ı da koyup sahaya kaleci dahil 8 defansif oyuncu ile çıkan bu şahsiyet.

Bu sene nereden aklına geldi ve neye inandı ise 3-5-3 görünümlü 5-3-2 ile sahaya çıkıyor . 5 defansif oyuncu önüne Josef ve Ozan …yine tüm ümit 2 sezon yedek bekleyen SALİH , 2 yıldır kiralık gezen EMENIKE ve son dönemlerin en yeteneksiz forveti şişko FERNANDAO ‘YA bağlı .

Siz bakmayın önde 2 forvet gözüktüğüne bu sene kanatlarda ne NANİ ne VOLKAN var ve tüm gol umudumuz ileriye şişirilen serseri toplar veya defans arasına atılan ve EMENİKE’nin kovalayıp kişisel becerisi ile bulacağı pozisyonlara kalmış. YANİ KISACASI TAKIM YANMIŞ …

Bugünden tezi yok bu hoca ile yollar ayrılmalı. Bu adamla hiçbir şey kazanmanız mümkün değil . Adam futbol adına tamamen bir hayal kırıklığı . Size abartmadan söylüyorum . beğenmediğimiz ZEMAN , LORANT hatta yaşlılık hali ile bize gelmiş rahmetli ARAGONES bile bundan 10 kat daha iyi futbol adamıydı .

Robin VAN Persie’yi yok etti. Portekiz ile harikalar yaratan vatandaşı NANİ’yi bile kaybetti . Caner Erkin gibi dünya çapında bir sol beki takımdan uzaklaştırdı . Sene başı 3 JOSEF , 5 OZAN edecek EMRE’yi yolladı . Ligi kaybetti . Şampiyonlar ligine 2 sene üst üste kalamadı. Rezil Galatasaray’a kupayı hediye etti. 30 yıl sonra ilk kez bir sezonda hiçbir Galatasaray maçı kazanamadan sezonu bitirdi . Tarihin en fazla para harcanan FENERBAHÇE’si ile tarihin en az gol atan FENERBAHÇE’sini yarattı . 80.000.000 euro gibi para harcatıp sıfır kupa alıp kulübü bir de FINANCIAL FAIR-PLAY çerçevesinde cezaya soktu .

TARAFTARI KANSER ETTİ . TRİBÜNLERİN HAVASINI KAÇIRDI . TAKIMIN AYARINI BOZDU . TÜM FENERBAHÇE’LİLERİN FUTBOL ZEVKİNİN İÇİNE ETTİ.

Ne olursa olsun artık bir idmana dahi çıkmamalı bu adam .

Çıkarsa bu sene de heba olur . .Çıkarsa tribünler ilk başarısızlıkta istifa sesleri ile inler. Çıkarsa sıfır kupa ile sezon biter . Çıkarsa taraftar maça gitmez . Kombine almaz. Forma almaz.

AZİZ BAŞKAN’dan tek beklediğimiz bu adamın artık biletini kesmesi.

Bildiğimiz AZİZ BAŞKAN babasının oğlu olsa birisine bu kadar sabredemezdi.

ARTIK YETER.

İSTİFA ET PEREIRA …

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol