Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Bu takım senin eserin Aziz Başkan
Bu takım senin eserin Aziz Başkan
30.01.2017

Taraftarın sesine kulak vermekten , takımın bas bas bağıran oyuncu eksikliğine karşı transfer yapmaktan yoksun bir başkan …

Takım sahada dökülürken maçı izleyen , emeklilik öncesi son bir vurgun için buraya gelen takımın eksiklerini bilmesine rağmen susan bir teknik adam …
Derbi maçlar hariç stada gitmeyen , başkan yüzünden takımına da küsmüş bir taraftar topluluğu …

Ligin sondan ikincisinden 4 yiyen bir oyuncu gurubu…

Bu tabloya bakınca zaten şampiyonluğun bir rüya olduğu gerçeğini görebiliyoruz .
Yıllardır takıma ihtiyacı olan transferi yapacağı yerde , divan kurulunda kendine her defasında yeni yeni düşmanlar kazandıran Aziz Başkan acaba kendi içinde neyin muhasebesini yapıyor ki bu takım uzun süredir taraftarı kanser ederken o hala başka türlü hayaller kurabiliyor .

Çok uzatmayacağım..Çok da seviyorum kendisini..Taraftar da zamanında çok sevdi lakin artık çoğunluk tarafından gitmesi istenen bir başkan durumuna düştü ise sebebi üzülerek söylüyorum yine kendisi .

Ve bir çok taraftar artık bir an evvel şu Yargıtay kararının çıkmasını bekliyor .
Oyuncu grubuna gelince , Fernandao bu takımın forveti değil ve asla olamaz . Bir forvet sadece penaltı ve boş kaleye top atarak Fenerbahçe’de oynayabiliyor ise vah bu takımın haline . Ne kadar ayrılışlarına kızsak da Gökhan ve Caner’i mumla aratan 2 bekimiz var. Dün Varela adeta Şener’i şamar oğlanına çevirdi.Ama suç Şener’in değil.Geçen sene GÖKHAN bu sene W.D.WİEL ile forma yarışı yaparken şu an yedeğin dahi yok ve bankosun .E o da bunun farkında . Orta sahaya bir tane bile yaratıcı oyuncu alamazsan 2 sene Roma’da yedek kalan Salih’ten medet umarsın. O da zaten ben bu takımda oynayamam diyor. Takımda hücumsal taktik sadece LENS’i topla buluşturmak . Bu kadar aciz bir oyun anlayışı FENERBAHÇE tarihinde ilk kez görüyorum . R.Van PERSİE desen ne kadar çok sevsek de olmadı , olmuyor ve olmayacak . Onun için en hayırlısı bence ÇİN’den bir kulübe satılması olacak . Yazıyı yazarken içim karardı inanın .

Tüm takımlar devre arası güçlenirken FENERBAHÇE güç kaybetmiş. Bir oyuncu almışlar KARAVAYEV diye ZORYA’dan !! İnanın genç takımda ondan iyi oyuncular vardır . Dün Kayserispor’da VARELA ‘yı izleyin bir de KARAVAYEV’e bakın . Türkiye 2. Liginde ancak oynar o da belki…

W.D.WIEL ve EMENIKE ‘yi kadro dışı bırakmışsın ama alan yok . Kadron dar. O zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .Adamları en azından kadroya al . Stoch unutulmuş.Aatıf küstürülmüş . Takım ilk yarıdan hem kadro zenginliği hem oyun olarak geriye gitmiş .
Rakiplerin BABEL- ERSAN- RODRIGUEZ – İRFAN KAHVECİ-EGEMEN gibi isimlerle kadrosunu güçlendirirken sen en çok transfere ihtiyacı olan takım olduğun halde taraftarı MEHMET EKİCİ ile uyutur , SOSA ile rezil olur isen , bu taraftar seni ilk KADIKÖY maçında istifaya davet eder.

Bugün Beşiktaş yendiği takdirde Beşiktaş’ın 9 , Başakşehir’in 7 , G.Saray’ın 4 puan yani totalde rakiplerinin 20 puan gerisinde kalmışsın ve ne yazık ki OCAK bitmeden LİGİ kendin için bitirmişsin .

Bu taraftar sana olan sevgisini , sana olan saygısını en önemlisi de sana olan inancını yitirdi artık AZİZ BAŞKAN .

Ama ondan da mühimi sen heyecanını , hevesini yitirdin …
Yitirmediğin tek şey ise egon .

Artık hepimiz bu sene her seneden de daha çok OBRADOVİÇ ve o koca yürekli çocukları destekleyeceğiz.

Başka çaremiz kalmadı.

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol