Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 KOCAMAN YANLIŞLAR
KOCAMAN YANLIŞLAR
21.08.2017

Kadrosuymuş, yönetimiymiş, transferiymiş, hepsini geride bırakmıştı taraftar ve Kadıköy'de özlenen o eski atmosferi tekrar yaratmıştı. Herşey hazırdı hazır olmasına da takım hala hazır değildi. Üstelik Aykut Kocaman hiç değildi. Tecrübeli hocanın maç öncesi yaptığı "kararsız kaldım" açıklaması da yaptığı yanlışları açıklayan en net cümleydi. Peki neydi o yanlışlar??

İlk yanlışı kalede Volkan Demirel tercihiyle başlamasıydı. Bunu Volkan hatalı gol yediği için söylemiyorum. Zaten formsuz ve moralmen kötü bir kaleciyi, yapacağı ilk yanlışta ıslıklayanacağını bile bile, o taraftarın önüne atmak hatadır. Evet Kameni'de sezona çok iyi başlamadı belki ama en azından taraftar gözünde kredisi olan bir futbolcuydu. Bu şekilde Aykut Kocaman hem oyuncusunu, hem de puanları bırakmış oldu Kadıköy çimlerine. Bir diğer yanlış Josef-Topal ikilisiydi. Sanırım Fenerbahçe tüzüğünde bu ikili ayrılmaz, ayrılması teklif dahi edilemez diye bir madde var. Yoksa bu ikilinin gelen her hoca tarafından ısrarla oynatılmasının başka bir açıklaması olamaz. Bu kadar pasif, bu kadar etkisiz bir orta ikili hala nasıl tercih edilir aklım almıyor. Üstelik hücuma zaten katkıları olmadığı gibi, savunma üzerindeki etkilerini de her geçen maç kaybediyorlar. Maçın henüz 15. dakikasında Josef ve Topal'ın toplam 7 top kaybı yapmış olması da bunun en büyük kanıtı. Gelelim son yanlışa, o da hepinizin malumu forvet tercihi Robin Van Persie. Hollanda'lı futbol emeklisinin sahada gol atmak, pres yapmak, koşmak gibi gayeleri yok. O kendisine rakip yarı alanda bir bölge bulmuş, orada sessizce Fenerbahçe kariyerinin biteceği günleri bekliyor. Ha bu arada cebine giren milyon €'ları saymayı da ihmal etmiyor.

Bütün bu yanlışları biraraya getirdiğinizde zaten maç kazanmanız böyle müthiş bir taraftarınız olsa da zora giriyor. Ki zaten bana göre Fenerbahçe dün maçı berabere bitirdiyse, taraftarı sayesindedir. Oysa maça Soldado ve Guliano'yla başlansa, Alper orta ikilide Topal veya Josef'in yerine oynasa, kalede de risksiz bir Kameni tercihi olsa, şuan Fenerbahçe için lig mücadelesinin yeni başladığından, ve herşeyin daha yeni başladığından bahsediyor olabilirdik.

Aykut hocayı çok severim ve söylediklerine itimadım da sonsuzdur. Umarım yaptığı yanlışlardan erken döner ve bizde kanser olmaktan kurtuluruz. Evet hocanın 6. haftaya kadar sabretmemiz lazım sözü hala aklımda, ancak inşallah sezon sonunda ilk haftalarda kaybedilen bu puanlar aranmaz...

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol