Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 "Fenerbahçe’nin dönüşü"
"Fenerbahçe’nin dönüşü"
04.12.2017

OHH BEEE…Sonunda …E nihayet …

Keyifle ve zevkle bir maç izleyebildik bu sene . Bu tarihten itibaren artık tüm FENERBAHÇE’liler , şampiyonluk yarışı içinde üstelik de son derece iddialı olarak yer aldıklarına emin olabilirler.

Zira bazen 5-0 kazanırsın lakin o ışığı göremezsin , bazen de 4-2 yenersin ama o ışık senin gözlerini kamaştırır. Kasımpaşa karşısında işte tam da böyle bir FENERBAHÇE izledik sahada.

Santraforsuz başlamasını , hatta kupadaki ADANADEMİRSPOR maçında JANSSEN yerine o bölgede düşündüğü ismi oynatıp onu bu maça hazırlamamasını eleştirmiştim ama sahadaki oyun herkesi susturmaya yetti.

İSPANYA’nın santraforsuz FABREGAS’ın herkesten daha önde ama arkasında INIESTA- XABI ALONSO – D.SYLVA – XAVI –PEDRO’lu 2012 Avrupa Şampiyonu kadrosu ve düzeni aklıma geldi dünkü Fenerbahçe’yi izlerken.

Alper çok mu iyiydi , hayır.O bölgenin oyuncusu olmayan birisi için ama fazlasıyla yararlıydı . DIRAR harikulade , GIULIANO tam bir tabela değiştiricisi , ŞENER sağ tarafta dinamo gibiydi .
Fenerbahçe eğer bu hafta , KONYASPOR’u deplasmanda tüm maç kapanarak ve topu rakibe verip bekleyerek 3-0 yenen BURSA’dan 3 puanla dönebilirse , KADIKÖY’deki ilk maç kar kış kıyamet olmadığı müddetçe 50000 kişi önünde oynanır bunu söyleyeyim.

Her şeyden daha da önemlisi , taraftarla barışın sağlanması oldu.Çünkü o stad artık dolarsa , taraftar takımına inanmaya başlarsa , devre arası başkan gereken bölgelere en az 2 nokta transfer yaparsa o vakit işte FENERBAHÇE durdurulamaz.

Galatasaray bu hafta evinde oynayacak ve görün rahat kazanacak , ama her FENERBAHÇE’li biliyor ki FENERBAHÇE’nin gerçek rakipleri BEŞİKTAŞ ve BAŞAKŞEHİR olacaklar. Zirve yarışı bu haftadan itibaren yepyeni bir çehre aldı , ilk yarının son 3 haftası 9 puan alabilirse eğer FENERBAHÇE işte o zaman ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI mırıldanmaya başlar .

Ama o anda da şöyle bir tehlike arz edebilir.Çünkü mazi geleceğin aynasıdır .Geçen sezonda lige kötü başlayıp , özellikle kasım ayında yükselişe geçen ve MANCHESTER , G.SARAY vs galibiyetleriyle morallenen , LENS ,KJAER ,TOPAL’ın müthiş oyunuyla tavan yapan ve ilk yarının son maçında TRABZON’u , Trabzon’da güle oynaya yenen hatta istese 6-7 golle galip gelecek bir futbol oynayan bir FENERBAHÇE portresi BAŞKANI yanılttı . BEŞİKTAŞ BABEL’i , BAŞAKŞEHİR ADEBAYOR’u devre rasında transfer edip güçlenirken , FENERBAHÇE KARAVAIEV ‘i aldı , ve ikinci yarının daha ilk 3 maçında aldığı kötü sonuçlarla lige şubatta havlu attı .

O yüzden bu takımın mücadele gücü , kazanma isteği , azmi ve hırsı ne kadar yüksek olursa olsun , yeteneklİ oyuncu sayısı maalesef az ve acil bir sol bek ve bir çift yönlü orta saha oyuncusuna hatta bir tane de çizgiye inebilen yetenekli kanat oyuncusuna ihtiyacı var.Yoksa tarih tekerrürden ibarettir bunu hatırlatmak zorundayım .

Başarsız olduğu zaman eleştirmeyi bildiğimiz gibi , Kasımpaşa maçından sonra da alkış tutmak bizim görevimizdir.

KISACASI FENERBAHÇE ARTIK BU İŞİN TAM MANASIYLA İÇİNDE…
Maçın 3 adamı : GIULIANO , DIRAR , ŞENER

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol