Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 TARİHİ GERİ DÖNÜŞE TARİHİ EL FRENİ!
TARİHİ GERİ DÖNÜŞE TARİHİ EL FRENİ!
25.10.2018

Fenerbahçe tarihinde geri dönüşler her zaman var olmuştur. Ancak bu kez bu geri dönüşe Phillip Cocu adeta engel oldu.

İlk 11'ler açıklanacağı zaman artık "Kim bilir yine ne yanlış kararlar var." demekten kendimizi alamaz olduk. Reyes'in maç boyu hiçbir hamlesinin olmamasından tutun da Benzia gibi takımın en etkili ismini her maç dakikalar 70'i gösterirken çıkarması hatta oynatmaması taraftarların sabrını zorlar nitelikte.

Maça gelecek olursak; yine seyir zevki düşük bir şekilde başlayan maçta bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik ve ardından Anderlecht'in golleri geldi. Bir anda 2-0 olan skor futbolcularımızı ve taraftarlarımızı adeta buz tutturdu. Sonrasında Gerkens'in büyük hatasında Frey, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golüne imza attı. Hasan Ali'nin harika golüyle de 2-2 olduktan sonra ekran başındaki herkes bu maç döndü gözüyle bakıyordu. Cocu'dan beklenilen artık basitti Reyes çıkacak 4'lü savunmaya geçilecek ve Ayew ve Valbuena gibi iki yıldız oyuna dahil olacaktı. Maçta her şeyini ortaya koyan Frey de bireysel beceri bakımından Slimani'den etkisiz olduğu için Frey de oyundan alınacaktı. Oyun bu şekilde inanın bana 2-3 hatta 2-4 bile olabilirdi. Ama Cocu resmen ateşle oynadı. Kazanabileceğimiz maçı kaybededebilirdik. Çünkü Fenerbahçe gibi bir takım savunma yapmaz yapamaz! 3 mü yedin 5 atacaksın. 5 mi yedin 7 atacaksın! Çünkü biz Fenerbahçe'yiz. Bunu Cocu hala öğrenemedi.

Nitekim Cocu'nun defansif oyuna dönmesi Fenerbahçe'yi galibiyetten etti. Yokuş aşağı boşta gidecek aracın el frenini çekti... 1 puan teknik olarak yeterli mi? Belki evet. Sonuçta şu an 2 deplasman oynayan takım olarak 4 puan topladık bu da önümüzdeki maçlara umutlu bakmamıza sebep oluyor.

Sonuç olarak işler Avrupa'da yolunda gitse de taraftarlar memnun değil. "Fenerbahçe savunma yapmaz, yaptırır!" felsefesini mutlaka öğretmeli ve hatırlatmalıyız. Şimdi sıra ligde, Ankaragücü'ne karşı takımımızın arkasındayız. Cocu ile devam edilecekse birisinin çıkıp Cocu'ya PSV'yi yönetmediğini ve artık korkak olmaktan vazgeçip hakedene hakettiği formayı vermesini hatırlatmalı. Bakalım gelecekte neler bizi bekliyor...

Unutmayın ne olursa olsun biz bu takıma küsemeyiz. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER!

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol