Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 AMAN NAZAR DEĞMESİN!
AMAN NAZAR DEĞMESİN!
19.08.2019

Öncelikle hepimize gözümüz aydın diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Kadıköy'de Fenerbahçe'mize kavuştuğumuz için ve de ligin yeni takımlarından Gazişehir Gaziantep'e karşı 5-0 gibi ezici bir skorla lige başlangıç yaptığımız için.

Uzun bir aradan sonra bitmesini istemediğim bir Fenerbahçe maçı izledim diyebilirim. Real Madrid maçının 3-3'lük bölümüne kadar (yedekler girmeden önceki) iyi bir oyun sergileyen kadronun yine bir bölümü sahadayken futbolcular ne kadar kaliteli olacaklarını yine göstermiş oldular. Her bir futbolcuyu ayrı ayrı beğendiğimi söylemek istiyorum. Kaptan Emre Belözoğlu başta olmak üzere, Tolga Ciğerci, Moses, Vedat, Dirar maçtaki iyi isimlerin başında gelen futbolculardı. Ancak pinpirikli bir futbolsever olarak bu galibiyetin yönetimi rehavete sokmaması gerektiğini düşünüyorum.

EKSİKLER HAKKINDA...
Bugün harika bir futbol sergilese de Dirar'ın her zaman sol bek olarak etkili olamayacağını düşünüyorum. Tamam Kolarov olmasa da bir Reto Ziegler, Andre Santos ayarında sol bek gelmesi ŞART. Ayrıca Serdar Aziz, Sadık gibi stoperlere sahip olunsa da Zanka'nın yanına iyi bir stoper alınması gerektiği de çok net şekilde ortaya çıkıyor. Jailson'un stoper pozisyonunda sık sık hata yaptığını gözlemliyoruz. Muğdat'ın eline çarpan topta Jailson'un tipik bir orta saha gibi riske girdiğini, stoperin ciddiyetinden uzakta kaldığını gözlemliyoruz. Jailson'un DOS pozisyonunda daha etkili olacağı da aşikâr. En az 2 belki bir 6 numara ile 3 transferle Fenerbahçe'nin şampiyonluğun önemli adaylarından olacağını düşünüyorum. Ancak bu galibiyet yine de bizi yanıltmasın mutlaka transferler yapılmalı...

ERSUN YANAL KONDİSYONU DEVREDE
Antrenmanlarıyla futbolcuları adeta isyan ettiren Ersun hoca yine iş başında! Sezon öncesi harika bir kondisyon çalışılmış, futbolcular yorulmak bilmiyor... Belki de ligin en hazır takımı Fenerbahçe diyebilirim. Özellikle Audi Cup'taki zorlu maçlar da futbolcuların hazır olmasına bir etken olmuş.

Artılardan çok fazla bahsetmeden (çünkü herkes onlardan bahsedecektir) eksilere biraz değinmek istedim. Umarım Fenerbahçe bu kritik sezonu Lefter'e, Can Bartu'ya layık bir şekilde tamamlayacaktır. Taraftar olarak biz her zaman arkalarındayız!

Her zaman olduğu gibi; her zaman her yerde en büyük FENER!

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol