Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 GEÇEN SENEKİ FENER GERİDE KALDI!
GEÇEN SENEKİ FENER GERİDE KALDI!
25.08.2019

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı son yıllarda izlediğim en keyifli maçlardan bir tanesiydi diyebilirim. Öncelikle iki takım oyuncularını da ayrı ayrı tebrik ediyorum en çok da Emre, Crivelli, Mert ve Muriç'i...


MAÇA FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI


Maç başladığı andan itibaren "Artık geçen seneki Fenerbahçe yok! Bu da böyle bilinsin..." diyen bir sarı lacivertli takım vardı sahada. Ne yaptığını bilen oyunculardan kurulu bir takım olma yolunda hızla ilerliyorlar diye düşünüyorum. Ancak bir sol stoper eksikliğini de ciddi anlamda gözlemliyoruz, neden diye sorarsanız eğer direkten dönen 2 topun ardından sadece kaleci pasıyla gol atan Crivelli'nin pozisyonunu örnek gösterebilirim size. Jailson'a kızarsak yanlış olur mu? Tabii ki olur çünkü Mehmet Topal gibi o da bir stoper değil ve hoca oyna derse "oynamam" demeyerek bir nevi taşın altına elini koyuyor. Mehmet Topal'ın yaptığı bir hatadan dolayı takımdan gönderilmesini isteyen ve bir daha asla Topal'la yıldızı barışmayan insanların Jailson'a da stoperdeki hatalarından dolayı kin besleyeceğini düşünmüyorum. Çünkü Jailson taraftarın hâlâ çok sevdiği bir isim olan ne yazık ki Mehmet Topal'a oldu... Maça dönecek olursak Jailson ve defansif yanda Visca'ya çok fazla oyun oynama şansı veren Dirar maçın kötülerindendi diyebilirim. Tabii ki Dirar'ın son dakikada attığı gol de onun ne kadar hırslı ve takım için elinden geleni yapan bir isim olduğunu gözler önüne seriyor. Bu "kötü" tabiri sadece defansif anlamda dersem linç yemem diye düşünüyorum.


EMRE YİNE HARİKA!


Kaptan Emre, gerçekten yaşlanmıyor. Allah nazarlardan saklasın demek istiyorum. Geçen sene oyun açamayan ve pozisyona giremeyen Fenerbahçe'nin en büyük eksikliği Emre derken ne kadar doğru söylediğimi bir kez daha gördüm. Topun sıkıştığı yerlerde tek top oynayarak öyle bir pozisyon açıyor ki bunu geçen sene kimse yapamıyordu. Emre sadece kendi yapmıyor bunu tabii ki, idmanlarda arkadaşlarını da öyle bir hazırlıyor ki artık pas yönünden de iyi oynayan bir sarı lacivertli takım izliyoruz.


Gazişehir maçındaki oynanan harika oyuna "Rakip güçsüzdü" diyenler Fenerbahçe'nin bu sezon şakası olmadığını bir kez daha gördüklerini düşünüyorum. Şampiyon olunması için geçen haftaki yazımda söylediğimi bir kez daha tekrarlamak istiyorum. 1 stoper, 1 sol bek ve fazla olmayacaksak bir 6 numara alınması işleri kolaylaştırır.



VEDAT TAM BİR FORVET


Son yıllarda Van Persie de dahil olarak Van Hooijdonk'tan sonra izlediğin en iyi bitirici forvet Vedat Muriç'tir aksini söyleyen de yalancıdır. Gerçekten topla buluştuğu her anda tehlike yaratan Kosovalı forvet bu şekilde oynarsa 25 milyon Euro ile Avrupa'nın yolunu tutacağa benziyor. Fenerbahçe kanatları Muriç'i beslerse bu sezon 25+ gol atacağını da iddia ediyorum. Son olarak bir parantez de Altay'a açmak istiyorum. Genç kaleci Visca'nın karşı karşıya pozisyonunda vazgeçmeyerek galibiyette en büyük paya sahip olan isim oldu. Pozisyon alma konusunda hatalar yapıyor, bunu da düzeltirse Milli Takım'ın da vazgeçilmezi olacaktır. Harun ve Altay olduğu sürece kale sıkıntısı yaşamaz sarı lacivertliler.


2'de 2 yapan Fenerbahçe'yi gönülden tebrik ediyorum. Gelecek hafta Trabzonspor maçı ise oldukça kritik, bakalım o zamana kadar stoper veya sol bek transferi gerçekleşecek mi? Eğer söylediğim gibi o mevkiler de güçlendirilirse zor bela galibiyetler değil güle oynaya galibiyetlerden söz edeceğiz. Bakalım Ali Koç ve Comolli de bu gerçeği görecek mi?


En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol