Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 ATAMAYANA ATARLAR
ATAMAYANA ATARLAR
02.02.2014

Futbolda çok ama çok basit bir kural vardır. Fırsatları kaçırmayacaksın . Hele ki deplasmanda oynuyorsun bu iki kat daha mühim hale gelir . Dün Eskişehir , Fenerbahçe’den daha iyi mi oynadı ? Tabi ki hayır . Ama Eskişehir dün gol pozisyonuna girdiği anlarda golü bulurken , Fenerbahçe çerçevenin içine o topu sokamamakta adeta inat etti . 3 top direğe nişanlanırken bir o kadarı da heba oldu . Ama öyle bir an vardı ki benim için maçın kırılma anı o pozisyondu . Maç 1-1 devam ediyor ve  2. Yarının hemen başları arka direğe gelen top tüm defansı ve kaleciyi de geçerek KUYT ile buluşuyor. Kuyt ‘ın yapacağı sadece ama sadece topa dokunup boş ağlara göndermek.Ama KUYT topa  ıska  geçiyor , top da eline baldırına çarpa çarpa ağlara gidiyor. Olayın tam da 6. Hakemin önünde olması ayrı bir durum . ve gol İPTAL . Futbol bu gol kaçar , ne büyük oyuncular ne goller kaçırdılar tabi ama o pozisyon GOL olsa isi şu an yorum yapan tüm SKOR YAZARLARI , FENERBAHÇE’MİZİN ligi domine ettiğini , ligin bittğini vs vs yazıyor olacaklardı . Şimdi ise hepsi karamsar tablolar ile kötü senaryoların senaristleri olmuşlar.Gülüyorum .

Dün bir gerçeği kaçıncı kez tekrar tekrar söyleyeceğim ben bilemedim ama Ersun Hoca ya psikolojik nedenlerden ya da bilmediğimiz faktörlerden bu gerçeği görmek istemiyor . Çünkü Ersun Yanal gibi zeki bir futbol adamından bu yanlışı beklemem  hata olur. Bu takımın ortasahasında  aynı anda MEİRELES-HOLMEN-MEHMET TOPAL  oynamaz.  Son dönemde oynadığımız tüm MEIRELES ‘li maçlara bakın .Ne demek istediğimi anlayacaksınız üstüne bir de maç kondisyonu eksik olan Holmen de eklenince orta sahada ne dayanıklılık kaldı ne yaratıcılık . Artı  tüm dönen İKİNCİ TOPLARI DA Eskişehirsporlu oyuncular kazandılar . Bu takımda ortasaha için şu dört isim MEHMET TOPAL – EMRE–  CRISTIAN – ALPER  düşünülür ve form düzeylerine göre 3’ü sahada yer alır. Meireles , Holmen , Topuz, Selçuk ,Salih ise kulübede beklerler .  2 kere 2  = 4 ... bu , bu kadar basit . Maça gelecek olursak sahada CANER ERKİN dışında ne yaptığını bilen tek oyuncumuz yoktu . Maalesef kötü oynarken de kazanabilecek fırsatları yakaladık ama bu kadar gol kaçırırsanız size cezayı keserler. Erkan Zengin topla buluştuğu an ben sakın sağına çektirme diye bağırdım ! düşünün bunu ben biliyorum ama bizim futbolcularımız bilemiyor ! bırak çizgiye insin , etkisiz olan sol ayağı ile oynamak zorunda kalsın ! Olcay Şahan’ın ayağına kayan Gökhan ‘ dan sonra aynı golün bir benzerini  ve daha da  güzelini dün yedik . Biraz dikkart lütfen . DIRK KUYT ... inan o kadar yürekten oynuyorsun ki sana kızamıyorum. CANIN SAĞOLSUN .  KAÇIRSAN DA ATSAN DA :)

Maç sonrası oluşan tabloda asıl bizim dikkat etmemiz gereken sakatlıklar maalesef. Devre arasını transfer yapmadan geçtik ve gerek olmadığı da düşünüldü lakin önce EMENIKE dün de WEBO  nun sakatlığı sonrası acil bir SANTROFOR veya da FORVET oyuncusu şart oldu . SOW’un forvette uçta tek adam oynamayı bilmemesi ve becerememesini zaten biliyoruz . O halde şu an forvetsiziz ! Geçen sene oynanan BENFICA rövanş maçını hatırlayın orta sahası ile övülen FENERBAHÇE maça SELÇUK – SALİH ile çıkmıştı . Belki de futbol tarihimizin yazılacağı ve KUPAYA UZANACAĞIMIZ bir maçta sakatlık ve cezalı oyuncular bizi bu BAŞARIDAN MAHRUM ETMİŞTİ .  O yüzden  dün sadece 1.5 milyon Euroya ATL.Madrid’e giden DIEGO’yu da duyduktan sonra . BU TAKIMA TRANSFER ŞART DİYORUM . Ömümüzde daha zorlu 15 hafta ve alınacak 45 puan var. KABUL  AVANTAJIMIZ HALA ÇOK BÜYÜK AMA FUTBOLDA HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞU DÜŞÜNEREK TEDBİR ALAMNIZ GEREKMEKTE . Ben kulübün bu akşama kadar bir forvet oyuncusu ile anlaşarak bu kadar avantajlı bir konumdayken bu durumu riske atmayacaklarını düşünüyorum . Önümüzdeki hafta oynanacak maç şimdi çok daha  fazla önem kazandı . bU hafta daha çok pas yaparak oynayan ve yavaş oynayan bir rakibe maalesef kaybettik , haftaya daha hızlı oynayan , daha çok ısıran ve gol kovalayan bir takıma karşı yine deplasmanda oynayacağız . Emenike’yi en çok arayacağımız maç olacak . Ve bu maçta kaybedilecek bir 3 puanın inan bu sefer telafisi olmaz. KREDİMİZ BİTER. O yüzden bu hafta ligin benim açımdan dönüm haftası olacağına inanıyorum. 

Maçtan ayrı olarak da 2 konuya değinmeden geçemeyeceğim.  Birincisi aldığımız seyircisiz oynama cezası .Ben Pazartesi günü maçtaydım . Dünyanın hiç bir yerinde kötü tezahürat diye bir ceza yoktur . KÜFÜR – IRKÇILIK – HAKARET içeren tezahüratlara cezalar verilir lakin onlar da saha kapama şeklinde değil  PARA cezası olarak uygulanır .siz hiç REAL MADRID – BARCA- BAYERN – MANU vs nin seyircisiz maç oynadıklarına şahit oldunuz mu ? hayır... biz hala maalesef  3. Dünya ülkesiyiz . MAÇTA inanın küfür yoktu. Sadece 34. Dakikada her zamanki malum tezahürat ve zaman zaman hükümete yönelik tepkiler vardı . sen insanların demokratik haklarına ceza uygulayıp  yine aynı hafta oynanan TRABZON-BEŞİKŞTAŞ maçında BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM’a , rahmetli annesine , karısınıa 9O  dakika yapılan İĞRENÇ VE küfürlü tezahüratları ise bir CEZA UYGULAMIYOR HATTA GÜNDEME BİLE GETİRMİYORSAN. Sen tarafsızlığını yitirmişsin demektir . bu da ADALETE ihanettir.  İkinci konu ise bir futbolcu . bir futbolcu düşünün ekmek yediği , trilyonlar kazandığı ve şampiyonlukta pay sahibi olup ...O şampiyonluğun ne kadar tmiz olduğu ile ilgili yorumlar yaptığı bir kulüpten ayrıldıktan sonra gittiği kulüpte TAM TERSİ KONUŞMALAR VE SÖYLEMLERDE BULUNSUN .ismi lazım değil çünkü ismini anmak bile istemiyorum o KİŞİNİN. Yolun açık olsun FENERBAHÇEM seni niye satmış şimdi çok daha iyi anlıyorum ...

MAÇIN 3 ADAMI  ... CANER ERKİN – YOK – YOK 

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol