Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 SADECE 3 PUAN KAYBETTİK ...ONURUMUZU DEĞİL ...
SADECE 3 PUAN KAYBETTİK ...ONURUMUZU DEĞİL ...
10.02.2014

Maç yazısı MI ?  ... Yok bu maçtan , bu komediden , bu hak çalmadan , bu kirli oyunlardan ,bu dönen dolaplardan sonra MAÇ YAZISI diye birşey yazmak Futbola değil İNSANLIĞA HAKARETTİR. 3 temmuz 2011 den beri saha dışında da, saha içinde de uğramadığımız HAKSIZLIK kalmadı. Fenerbahçe'nin 30 milyona yakın taraftarına yapılan zulüm son bulmadı, bulamadı.
 
Futbolla haşır neşir olan birisi değil 77 yaşında dedemiz de, 7 yaşında küçücük çocuk da, futboldan zerre anlamayan bir ev hanımı da Maçın başındaki net PENALTIYI görür. Lakin Yunus Yıldırım göremedi. Altıncı  hakem ise gördü ve bağırdı kulaklığa ''VERME, VERME '' dedi.
Ya EGEMEN ... En ufak teması olmadan haksızca faul yaptığına hükmedildi, üstüne bir de sarı kart gördü, itiraz edince de HAKEM TARAFINDAN NEFRETLE ve ZEVKLE atıldı ...
 
Bu maçtan sonra bir kez daha görüldü ki FENERBAHÇE kirli oyunların kurbanı olmaya devam ediyor. Yazıklar olsun bu ülkenin futboluna. Bir takımın harcadığı milyonlarca dolar , sahada akıttığı ter , taraftarının içindeki  heves, şevk, mutluluk BİR ADET HAKEM tarafından ÇALINABİLİYOR.
 
Gerçekten bu ülkede GALATASARAYLI olmak çok ÇIKAR DOLU bir şey sanırım... Aleyhine hakem kararı yok,her maç 12 kişisin,
hakemler ve federasyon her daim arkanda, beleşe stadyum, devletten vergi indirimi ,devletten yardım parası, basında hep pohpohlanma, yöneticine ceza yok, antrenörüne ceza yok, stadyumun ne kadar küfredersen et kapanmıyor...bir de üstüne rakibine yapılanlar ortada...2 rakip düşünün ki biri her daim destek , diğeri her daim köstek ..ama HALA BİZ 4 PUAN ÖNDEYİZ ...

BU MAÇ FUTBOLDAKİ GİZLİ GÜÇLERİN ORTAYA AÇIK SEÇİK ÇIKTIĞI BİR KARŞILAŞMA OLMUŞTUR. Onurlu,dürüst, sporsever her
taraftar rengi ne olursa olsun FENERBAHÇEMİZE oynanan oyunu görmüştür, dile getirmiştir.

BİZİM İSTEĞİMİZ ŞU ...OYUNA GEREK YOK.. SİLSELERDİ DEVRE BAŞI 8 PUANIMIZI SIFIRDAN BAŞLASAYDIK, YETER Kİ BU KOMEDYAYI İZLEMEK ZORUNDA KALMASAYDIK .Bu takım siz ne yaparsanız yapın ŞAMPİYON OLACAKTIR. Sadece GALATASARAY'I değil, aleyhine çalışan herkesi, GEREKİRSE HAKEMİ DE TAHKİM KURULUNU DA YENİP ŞAMPİYON olacaktır.
 
BU YAZIYI YAZDIĞIM SAATLERDE EN ÇOK MERAK ETTİĞİM ŞEY DE ŞU ? MAÇIN HAKEMİ OLAN ŞAHIS ? ACABA YATAĞINDA HUZURLA UYUYABİLİYOR MUSUN ?

FENERBAHÇE TARAFTARINA DA SESLENMEK İSTİYORUM. YÜREĞİNİZ FERAH OLSUN ... sadece 3 PUAN KAYBETTİK ...onurumuzu değil.

FENERBAHÇEMİZE OYNANAN OYUNUN EN İYİ  ADAMI  ... orta hakem Y.Y ve altıncı hakem  M.T.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol