Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 FENERBAHÇELİ OLMANIN GURURU BİZLERE YETER
FENERBAHÇELİ OLMANIN GURURU BİZLERE YETER
06.04.2014

Bazen futbol konuşmak gelmez insanın içinden  , hatta futboldan nefret eder . İşte yine o günlerden birini  yaşadık bu gece  .Sahadaki futbol adına , sahadaki hakem adına hepsinden ötesi de sahadaki bir futbolcu görünümlü PROVAKATÖR adına rezil bir gündü . Bu rezillikte emeği geçen herkesten İĞRENİYORUM. Daha birkaç hafta önce Beşiktaş derbisinde tribünlere o iğrenç hareketi yapan şahıs için o gün dans etti savunmasını yapanlar bu gece de o ağızdan 1 metre ileri çıkan dili , elindeki aşağılı hareketi ve tahrik edici FAIRPLAY ile alakası olmayan davranışlarını da PROFESYONELLİK olarak nitelendirirler ise sakın şaşırmayın . Sarı kartı olmasına rağmen bu  hareketleri yapana mı  ? yoksa bunu görüp de görmemezlikten gelen HAKEMe mi ? hesap soracağız . Futbolu kirletenler ülkemizde kendi  takım arkadaşını tekme tokat dövenler , tribünlere el kol çeken, oralarını buralarını tutanlar bir de üstüne milyon euroları alıp ceplerini doldururken , kendi taraftarIarafından da destekleniyorlar!  MAALESEF SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ …Size iddia ediyorum ki FUTBOL TARİHİMİZDE ülkemizde oynamış en ahlak dışı FUTBOLCU , felipe melo’dur . Maçın daha ilk dakikasında Emre’ye attığı dize faul bile çalmayan bir hakem  yakalayan MELO bu fırsatı kaçırmamıştır ve tüm geceyi rezil ederken takımına da 3 puanı hakemle beraber kazandıran bir diğer isim olmuştur .

Nereden başlasam neresini yazsam . Öyle saçma sapan bir maç oldu ki.İstatistikçiler baksınlar , topun oyunda kalma süresi olarak en az oyun oynanan maç bu olmuştur.Fenerbahçeli oyunculara tam 8 kez sarı 1 kez e kırmızı kart çıkartan , oyundaki her ikili mücadelede özellikle rakip sahada devamlı aleyhimizde faul çalan bir hakemle biz değil , Bayern Munchen ,Real Madrid , Barcelona olsa şu maçı kazanamazdı ! 

Evet maçı kaybettik.Ama bu maçın asıl kaybedeni FENERBAHÇE değil Beşiktaş oldu. Çünkü olası puan kaybında ikincilik koltuğunda rahatlayacak olan Beşiktaş belki de Fenerbahçe’den bile fazla bu maçı FENERBAHÇE’nin kazanmasını istiyordu. Yürekten söylüyorum ki bu kadar kollamaya rağmen hala Beşiktaşın averajla önünde olan bu Galatasaray 2.liği asla hak etmiyor ! Dilerim lig sonunda 2.liği de Beşiktaş kazanır.

Maçın ilk dakikasından itibaren sahada futbolcularımızı resmen azarlayan , iteleyen kakalayan, cezalandıran bir BÜLENT YILDIRIM izledik . Bu sene BEŞİKTAŞ , SİVASSPOR ,ESKİŞEHİRSPOR dan sonra bugünde Galatasaray karşısında 10 kişi bırakıldık . Emre’nin gördüğü kırmızı kart 2. Sarıdan çok net bir kızmızı . Ama evveliyatında gördüğü uydurma sarı kart tam bir fiyasko idi. Kırmızı kart pozisyonunda Melo’nun hareketlerini izlerken sakin kalabilen EMRE’ye buradan helal olsun demek istiyorum.BİR FUTBOLCU BİR FUTBOLCUYA BÖYLE REZİL BİR DAVRANIŞTA BULUNAMAZ.İkise de ekmeğini futboldan çıkartırken bu yapılanlar REZİLLİĞİN DANİSKASIDIR.

Puan farkı 13 den 10 ‘a düştü. Derbinin maç öncesi olmayan gerginliğinin sebebi de bu PUAN farkı idi zaten. Ama maç öncesi stada gelirken taşlanan otobüsümüz , sahaya çıkan oyuncularımızdan VOLKAN’ın 3 aylık bebeğine , Caner ve Emre’nin eşlerine  beste yapılarak edilen küfürler  ve hepsi değil ama birkaç kendini bilmez G.Saray’lı futbolcunun yaptığı çirkeflikler maçı çığrından çıkarttı . Fenerbahçe ŞAMPİYONLUĞA son 6 hafta kala 10 puan fark ile koşa koşa gidiyor.ilk maçta 2-0 lık galibiyet ile de bu puan farkı 11 diyebiliriz. Biz bugün sadece 3 puan kaybettik.AMA ONURUMUZ , ŞEREFİMİZ HALA YERLİ YERİNDE. Asıl kaybedenler 3 puan için ONUR VE ŞEREFLERİNİ ayaklar altına alanlardır . 

Maçta Galatasaray adına en acı noktalardan biri ise SELÇUK İNAN’a yapılanlar oldu . Bir taraftar düşünün ki  MELO kırmızı kartla oyundan atılırken alkışlıyor ama KAPTAN SELÇUK İNAN’I YUHALIYOR. Sebebi  ne biliyor musunuz ? O dakikalarda ayağı çeken SELÇUK oyundan çıkmak için kenara geliyor.Ama teknik direktörleri MANCINI , ona git yere yat zaman geçir diyor ! Sahada 11 e 10 oynayan bir takımın hocası söylüyor bunu.Selçuk ise hayır çıkacağım diyor ve aralarında gerginik yaşanıyor . Biz işte böyle bir zihniyete kaybettik bu gece. UZUN LAFIN KISASI … FENERBAHÇE ligin ilk yarısı eze eze 2-0 yendiği G.Saray’a bu gece SAHADA FUTBOL OYNAMASINA izin verilmeyip , yenilgesine zemin hazırlanmıştır  . Özeleştiri de yapmak gerekirse fazla rehavet içinde çıktıkları bu maçta her zamanki temposundan uzak bir oyun oynamış en önemlisi de G.Saray’ın germeye çalıştığı maçta  o da bu tuzağa düşüp , üstelik de zararlı çıkan kendisi olmuştur . AMA HANEMİZDE HALA BÜYÜK KAPTAN ALEX DE SOUZA’nın taşıdığı sırt numarası kadar FARK (10 ) bulunmaktadır. O YÜZDEN ŞİMDİ BİR KEZ DAHA SORUYORUM …ŞAMPİYON BELLİ İKİNCİ KİM ?

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol