Spor yazarlarından Fenerbahçe yorumları
15.04.2024 - 10:24
1/12
YAZARLARDAN FENERBAHÇE YORUMLARI
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendiği maçı kaleme aldı. Yazıların tamamını, paragraf sonunda adı yazan gazetelerden okuyabilirsiniz.

2/12
“İKİNCİ YARI HAYATA DÖNDÜ“
FIRAT AYDINUS: “Sarı lacivertliler ilk devre uyuttu, ikinci 45 dakikada hayata döndü. Tugay Kaan Numanoğlu’nun gösterilen ve verilmeyen bazı kart hataları vardı. Her ne kadar maçın seyrinde, gollerden önce uyguladığı avantajlarda ve maçı kesmeme adına başarılı olsa da özellikle ikinci 45 dakika majör pozisyonlarda hatalı olduğu kararlar VAR’dan değişti.“ (Hürriyet)

3/12
“DOKUZ BUÇUK NUMARA DZEKO“
UĞUR MELEKE: “İkinci perdede daha etkili bir Fenerbahçe vardı sahada. Sebebi de çok basit: Dzeko haftalardır çok derine gelerek adeta oyun kurucu gibi oynuyor. Kane’in Tottenham’da, Rooney’nin ManU’da oynadığı “dokuz buçuk numara” rolü gibi bu stil. Ancak bu stilde bir dokuz buçuk numarayla oynuyorsanız, bir de onun yarattığı fırsatları değerlendirecek golcüye ihtiyacınız var. 46’da Batshuayi girince yapboz tamamlandı ve sonuç geldi Fenerbahçe için.“ (Hürriyet)

4/12
“SIRAT KÖPRÜSÜ'NÜ GEÇTİLER“
ERMAN TOROĞLU: “Fenerbahçe bu maçı verseydi Süper Lig şampiyonluğuna veda edecekti. Öyle bir ikinci yarı oynadılar, yani Sırat Köprüsü'nü geçtiler. Bakalım ithal VAR'lar ile futbolumuz ne hale gelecek? İthal VAR'lar gelince bizimkilerin şapkası da yere düşünce kel nasıl görünecek veya yapılan orta oyunlar nasıl görünecek göreceğiz.“ (Sabah)

5/12
“İKİ YANLIŞ KARARI VAR DÜZELTTİ“
AHMET ÇAKAR: “Numanoğlu verdiği tüm radikal kararlarda haklıydı ama aması şu; iki tane yanlışı Portekizli VAR hakeminden döndü. Osayi'ye yapılan penaltıya devam dediā€¦ Üstelik gözünün önündeydi. VAR doğruyu buldurdu. Ardından manasız bir penaltı verdi. Eysseric topa dokunmuştu bu yanlışı da VAR'dan giderildi. Maçın sonlarına doğru da Karagümrük'ün penaltı beklediği pozisyonda Eysseric kendini atıyor o yüzden de ikinci sarıdan kırmızı görüyor. Bu karar da doğru.“ (Sabah)

6/12
“TATİL YAPMAYA MI GELMİŞ?“
ÖMER ÜRÜNDÜL: “Bana göre takımın en iyi oyuncusu hiç şüphesiz Osayi ve eleştiri oklarındaki Livakovic'ti. En verimsiz ise Krunic'i saymazsak Tadic oldu. Krunic Fenerbahçe'ye top oynamaya mı gelmiş yoksa İstanbul'da tatil yapmaya mı sorgulanması gerekir.“ (Sabah)

7/12
“ZOR GÜNLER KAHRAMANLAR İSTER“
GÜRCAN BİLGİÇ: “Hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun vermediği, VAR'ın çağırdığı pozisyon aslında sezonun özeti. Gördüğü halde çalamadı, yüreği yetmedi. Neden? Bazıları “kızar“ diye mi? Livakovic bu sezon ilk kez büyük takım kalecisi gibi kaledeydi. Zor günler kahramanlar ister. Daha önce olmayanlar, 2-1'e kadar takdir haklarını rakibe çalan hakemin direnmeyi bırakmasından, devre bittiğinde kaçan, maç bittiğinde yeniden yakalanan şampiyonluk hedefinden. Bir varmış, bir yokmuş maçıydı seyrettiğimiz.“ (Sabah)

8/12
“ŞİMDİ SIRA OLYMPIAKOS'TA“
İLKER YAĞCIOĞLU: “İsmail hocanın yaptığı Kurunic-Batshuayi hamlesi ve ikinci yarıda takımın tempoyu yükseltmesi ile Fenerbahçe art arda bulduğu gollerle öne geçmeyi başardı. 2-1'den sonra en az 4-5 pozisyondan faydalanamayarak maçı rahatlatamadılar. Fakat Mendes'in atılmasıyla Karagümrük'ün hücum gücü büyük darbe aldı. Maç Fenerbahçe'nin istediği tempoya düştü. Sonuçta bu kadar yoğun tempoda İsmail Kartal ve öğrencilerinin gösterdiği performans kesinlikle alkışı hak ediyor. Şimdi sıra Olympiakos maçında.“ (Takvim)

9/12
“NEDEN TRANSFER EDİLDİ?“
OKTAY DERELİOĞLU: “Krunic'in çıkması ve 4-4-2'ye dönmek doğru hamleydi. Krunic gerçekten çok faydasız. Fenerbahçe onunla başladığı her maçta kötü oynuyor. Üretmeyen bir oyuncu neden transfer edildi bilmiyorum. Defansta Çağlar-Serdar uyumunu beğenmedim. Çağlar da formsuz ve her an hata yapabilecek gibi oynuyor. Osayi Samuel, Fred, Ferdi, Dzeko ve Batshuayi sahaya karakter koydu. Erken gelen beraberlik golü, Fenerbahçe'nin geri dönmesinde önemli bir paya sahip oldu.“ (Takvim)

10/12
“UYKU HAPI İÇMİŞ GİBİLERDİ“
HİLMİ TÜRKAY: “Karagümrük-F.Bahçe mücadelesinin ilk bölümünde Sarı-Lacivertliler sanki uyku hapı içmiş gibiydi. Bir kez pozisyona girdiler. Olacak şey mi bu? K.Gümrük coşkuluydu. Attıkları golün dışında Livakovic iki topu çıkarmasa soyunma odasına daha farklı skorla gidebilirdi. Krunic ıslıklandı. Batshuayi girdi uyuyan takım uyandı. Farklı bir uyanış oldu. Önce Dzeko sonra Batshuayi (penaltıdan) kısa sürede 2-1’e taşıdı skoru. Futbolda yenikken galip duruma geçmek çok önemlidir. F.Bahce bunu başardı. Kaleci Livakovic’i eleştirenlerdenim. Ama dün geceki kurtarışlarıyla hakkını yemeyeyim. Üç puanda rolü fazlaca.“ (Cumhuriyet)

11/12
“ŞAMPİYON RAMS PARK'TA BELLİ OLACAK“
RIDVAN DİLMEN: “Fenerbahçe, Milli arayla birlikte 25 günde 3. maçını oynadı. Diğer takımlar daha 2. maçına çıkıyor oyuncuların yürüyecek halleri yok gibi duruyor. Sezonun daha 3., 4. haftasından beri söylediğimiz şey gerçekleşiyor. Şampiyonluk RAMS Park'ta belli olacak.“

12/12
“8 VEYA 10 OYNASA FARKLI OLABİLİRDİ“
MEHMET TOPAL: “Seyir zevki açısından ikinci yarısı çok zevkli bir maçtı. Fenerbahçeliler açısından da iyi bir gün oldu. Krunic, İsmail, Fred orta sahasına baktığımız zaman bugün Zajc oynayabilirdi diyebilirdik. İrfan Can Kahveci 8 veya 10 numarada oynasaydı ilk yarı çok daha farklı bir Fenerbahçe izleyebilirdik.“

Diğer Haberler
Tadic'ten derbi zaferi sonrası paylaşım: Şampiyonluk mesajı verdi
İsmail Yüksek'ten kötü haber
İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilki başardı
İsmail Kartal, Michy Batshuayi'yi tercih etme sebebini açıkladı
Dusan Tadic'ten şampiyonluk sözleri...
Derbinin kazananı Fenerbahçe!
YDK Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu.
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Gelecek maçımız
Konyaspor
Fenerbahçe
06.05.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol