Ali Koç'tan flaş açıklamalar!
21.04.2024 - 22:54
1/8
ALİ KOÇ'TAN FLAŞ SÖZLER
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın şampiyonluğunun ardından flaş açıklamalar yaptı. İşte Ali Koç'un sözleri...

2/8
“AVRUPA İÇİN KURDUK!“
Ali Koç, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamada “Hafif buruğuz. Bu takımı Avrupa'yı kazansın diye kurduk. Türkiye'de kupayı ve ligi aldık. Yarı finalde elendik. Kadromuz seneye hazır. İnşallah seneye bir iki dokunuşla Avrupa'da daha başarılı oluruz. Kadın basketbolda her şeyi aldık. Erkek voleybol beni mutlu etti. Mütevazi bütçesi olan bir takım. Türkiye'de final oynadı, Avrupa'da çeyrek final yaptılar.“ dedi.

3/8
“DURUMUMUZ BELLİ DEĞİL!“
Erkek voleybol ile ilgili düşüncesini açıklayan Ali Koç “Seneye erkek voleybol takımına yüklenmek istiyorduk ama bizim durumumuz belli değil. Erkek voleybolda Fenerbahçe'nin de kuvvetlenmesi doğru bir atılım olur. Kadınlar kadar ilgi görmüyorlar ama onların performansından gurur duyduk.“ ifadelerini kullandı.

4/8
“İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ“
Fenerbahçe Beko ve futboldaki son durumla ilgili konuşan Ali Koç “Kadın voleybol, kadın basketbol tamam. Erkek baskette hedefimiz minimum Final Four ve Türkiye şampiyonluğu. Futbolda da tek kupa kaldı. Orada da inşallah şampiyon oluruz.“ açıklamasını yaptı.

5/8
“İSYANIMIZ BU! BİR TEK BİZDE KUPA YOK“
Futbolla ilgili açıklama yapan Ali Koç “Şuna değinmek istiyorum, Fenerbahçe artık isyan ediyor. 'Yeter artık' dedik. 32. hafta itibariyle son 10 senede 700 puanımız var. Galatasaray'ın 700 puanı var. Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir altımızdalar. O beş takımdan sadece Fenerbahçe'nin kupası yok. Bu normal değil. Son beş seneye bakın, Fenerbahçe yine puanlamada lider durumda. Onun için şeytan detayda gizlidr derler ya... İsyanımız bu. Fenerbahçe'ye futbolda yaşatılanlar kabul edilemez. Bu sene olur, olmaz.. Fenerbahçe'nin başına gelenler dünyanın hiçbir kulübünün başına gelmemiştir. Özellikle futbol için söylüyorum bunu.“ dedi.

6/8
TFF'NİN KARARINA TEPKİ
Trabzonspor maçında yaşananlar ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yapan Ali Koç “Takımımız Trabzon'da linç ediliyor, kendi korumak isteyen oyuncularımız ceza alıyor. Ev sahibine 6 maç ceza veriyorlar, 4'e indiriyorlar. 3 Milyon TL ceza veriyorlar, 448 Bin TL'ye indiriyorlar. Tribünler küfür ettiği için biz 400 Bin TL ceza yiyoruz! Böyle saçma şey olur mu? Ayıp olmasa 1 maça indirecekler. Merdiven boşlukları, tezahürat yüzünden 300-500 ceza yiyoruz. Futbolcular linç dilmek üzere, dünyaya rezil olacaktık 448 Bin TL! Gerçekten anlaşılır gibi değil, olacak gibi değil. Futbolda olanları sabaha kadar konuşuruz.“ diyerek sözlerini noktaladı.

7/8
“İNŞALLAH BİZDEN SONRA...“
Fenerbahçe'nin her branşta zirveye oynadığının altını çizen Ali Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:

Fenerbahçeli olmak kolay değil, son dönemde maçtan maça koşuyoruz. Hep tepeye oynuyoruz. Bunun artısı da var, eksisi de var. Hep tepeye oynamayan takımlar beklentileri düşürdüğü için, sezon sonunda biz kazanamadığımız zaman büyük bir üzüntü oluyor. Her tarafta tepeye oynamanın artıları, eksileri var. Dünyanın en büyük spor kulübü vizyonu çerçevesinde, sadece dünyanın en büyüğü değil, aynı zamanda dünyanın en başarılı kulübü olsun da istiyoruz. Bu yönde yatırımları yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da yönetimde kim olursa aynı şekilde devam eder.

8/8
BAŞKANLIĞA ADAY OLACAK MI?
Ali Koç, haziran ayında başkanlığa aday olup olmayacağıyla ilgili olarak da “Ne yapıp yapmayacağımı yakında açıklayacağım.“ cevabını verdi.

Diğer Haberler
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kendi efsanesini yazıyor!
Michy Batshuayi'nin rekor heyecanı: 3 gol kaldı
Tadic'ten derbi zaferi sonrası paylaşım: Şampiyonluk mesajı verdi
İsmail Yüksek'ten kötü haber
İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilki başardı
İsmail Kartal, Michy Batshuayi'yi tercih etme sebebini açıkladı
Dusan Tadic'ten şampiyonluk sözleri...
Derbinin kazananı Fenerbahçe!
Gelecek maçımız
Konyaspor
Fenerbahçe
06.05.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol