Fenerbahçe'den flaş Emre Belözoğlu kararı! Gelecek sezon...
14.05.2021 - 10:20
1/12
Fenerbahçe'de Demir Grup Sivasspor mağlubiyetinin yankıları sürerken Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun kulüpteki geleceği de merak konusu oldu. Yönetim Belözoğlu konusunda flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

2/12
FLAŞ EMRE BELÖZOĞLU KARARI

Fenerbahçe'de lig biter bitmez büyük bir hareketlilik başlayacak. Özellikle Haziran ayı Fenerbahçe için büyük önem taşıyor. Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu konusunda flaş bir karar alındı. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmeleri...

3/12
YORUCU VE STRESLİ SÜREÇ BEKLİYOR

Süper Lig’de Sivasspor yenilgisiyle ayağına kadar gelen zirve fırsatını tepen Fenerbahçe’yi yorucu ve stresli bir süreç bekliyor.

4/12
HAZİRAN AYI ÇOK YOĞUN GEÇECEK

Kayserispor deplasmanıyla 2020-21 sezonunu bitirecek olan sarı-lacivertliler, haziran ayında çok yoğun bir döneme adım atacak.

5/12
ALİ KOÇ HENÜZ ADAY DEĞİL

İlk olarak 5-6 Haziran’da başkanlık seçimi yaşanacak. Ancak şu anda bir tane bile resmi aday ve yönetim listesi bulunmuyor. Mevcut başkan Ali Koç da henüz adaylığıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak başkanlık seçimine sadece 22 gün kaldı.

6/12
TRANSFER VE KADRO MESAİSİ BAŞLAYACAK

Bu belirsizlikle ligde son haftaya giren Fenerbahçe’de bir kez daha transfer ve kadro mesaisi başlayacak. Gökhan Gönül, Cisse ve Harun Tekin’in sözleşmesi sona eriyor.

7/12
HAYAL KIRIKLIĞI YARATTILAR

Tisserand, Samatta ve Lemos gibi yüksek maliyetlerle gelen ama hayal kırıklığı yaratan isimlerin akıbeti merak ediliyor.

8/12
KİRALIK OYUNCULAR GERİ DÖNECEK

Bununla beraber kiradan dönecek olan Zanka, Frey ve Ademi gibi kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili çalışmalar başlayacak.

9/12
BELÖZOĞLU'NUN GELECEĞİ ŞEKİLLENECEK

Fakat esas merak edilen gelişmelerden biri Emre Belözoğlu konusunda olacak. Seçim olacağı için Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme yapılmıştı.

10/12
BELÖZOĞLU İLE YOLA DEVAM KARARI

Sezona sportif direktör olarak giren ancak şu anda teknik direktör olan Emre Belözoğlu ile devam edilmesi gündemde duruyor.

11/12
AMATÖR ŞUBELERCE HAZIRLIK

Futbol haricinde de gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Erkek basketbol takımının sponsorluğu başta olmak üzere kadın basketbol, kadın voleybol ve erkek voleybol şubeleriyle diğer amatör şubelerde hazırlıklar olacak.

12/12
MECBURİ KÜÇÜLMELER YAŞANACAK

Özellikle Bankalar Birliği anlaşmasıyla beraber maddi konularda çalışmalar yapılacak. Bazı noktalarda mecburi küçülmeler yaşanacak.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol