Fenerbahçe'de mutlu son! Dünyaca ünlü yıldız ile anlaşma tamam
14.05.2021 - 10:24
1/12
Fenerbahçe gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı Lacivertliler dünyaca ünlü yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı. İşte Fenerbahçe'nin büyük ses getirecek transfer hamlesinin tüm detayları...

2/12
FENERBAHÇE BOMBAYI PATLATTI

Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı. Sarı Lacivertliler dünyaca ünlü yıldız isimle anlaşma sağladı. İşte son dakika haberinin detayları...

3/12
BÜYÜK FIRSAT TEPTİ

Fenerbahçe'de Sivasspor maçında alınan mağlubiyetin şoku yaşanıyor. Beşiktaş'ın evinde Karagümrük'e 2-1 mağlup olmasının ardından liderlik şansı yakalayan Fenerbahçe, Sivasspor'a evinde 2-1 yenilerek büyük fırsat tepti.

4/12
KAYSERİSPOR'A KONUK OLACAK

Beşiktaş ile birlikte haftayı puansız kapatan Fenerbahçe, Galatasaray'ın Denizli'de 3 puan almasıyla ligde birden üçüncü sıraya kadar geriledi. Fenerbahçe ligin son haftasında Kayserispor'a konuk olacak.

5/12
ŞAMPİYONLUK İÇİN TEK SENARYO VAR

Şampiyonluk umutları iyice azalan Fenerbahçe'ye son haftada adeta mucize gerekiyor. Fenerbahçe sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilmesi ve Kayserispor'u yenmesi halinde mutlu sona ulaşabilecek. Bu senaryo dışındaki tüm ihtimallerde Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bulunmuyor.

6/12
GELECEK SEZONUN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sezon başında birçok yıldız isimle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de şampiyonluk hedefinden uzak kalınması Sarı Lacivertli yönetimde moralleri altüst etti. Başkan Ali Koç ve kurmayları gelecek sezonun transfer planlaması için çalışmalarına başladı.

7/12
TRANSFERDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

Sezon başında ve devre arasında yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Sarı Lacivertliler dünyaca ünlü yıldızın transferinde artık son aşamaya geldi.

8/12
GIROUD İLE ANLAŞMA TAMAM!

Daily Star'da yer alan habere göre Olivier Giroud transferinde en avantajlı takım Fenerbahçe... Haberde, Mesut Özil'in bu transferde etkili bir rol oynadığı ve Fransız futbolcuyu ikna etme aşamasında olduğu belirtildi.

9/12
BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

Olivier Giroud, Tuchel'in takımın başına getirilmesinin ardından fazla forma şansı bulamamıştı. Fransız futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katma aşamasında olduğu Giroud'un menajeriyle bir araya geldiği ve tüm şartların konuşulduğu iddia edildi.

10/12
FRANSA'DAN LENS İDDİASI

Fenerbahçe'nin imza aşamasında olduğu Olivier Giroud için sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı. Fransa'da yayın yapan Le10 Sport, Ligue 1 ekiplerinden Lens'in Giroud için devreye girdiğini duyurdu.

11/12
TÜM İMKANLKAR SEFERBER EDİLDİ

Haberde Lens'in Giroud transferi için büyük bir bütçe oluşturduğu ve bu transferde ısrarcı olduğu aktarıldı. Le10 Sport'un iddiasına göre Lens yöneticileri Giroud'u Fransa'ya getirmek için tüm imkanları seferber etmiş durumda.

12/12
PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Bu sezon Chelsea formasıyla toplamda 29 maça çıkan Fransız forvet bu karşılaşmalarda 11 gol attı. Giroud'un piyasa değeri Transfermarkt'ta 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol