Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluk sonrası flaş karar! Ali Koç ve Emre Belözoğlu...
16.05.2021 - 17:05
1/13
Spor Toto Süper Lig'de 2020-2021 sezonu 3. olarak tamamlayan Fenerbahçe'de büyük revizyon kapıda! Sarı Lacivertlilerde şampiyonluk hasreti 7 yıla yükseldi. Başkan Ali Koç seçim sonrası büyük bir değişime gitmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

2/13
BELÖZOĞLU'NUN YERİNE SÜRPRİZ İSİM

Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunda büyük hayal kırıklığı yaşadı. Sezon başı ve devre arasında yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe beklenilen başarıyı hem kupada hem ligde elde edemedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sezon mutlak başarıyı getirecek revizyonu hayata geçirmek üzere! İşte detaylar...

3/13
ŞAMPİYONLUK HASRETİ 7 YILA YÜKSELDİ

Spor Toto Süper Lig'de 3. olan Fenerbahçe taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Sarı Lacivertliler birçok flaş transferle girdiği sezonda beklenilen başarıyı elde edemedi. Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 7 yıla yükseldi.

4/13
BİRÇOK İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Fenerbahçe'de sezonun bitmesinin ardından büyük bir revizyon yaşanacak. Birçok isimle yolların ayrılması beklenirken takıma katılacak oyuncular için de çalışmalar yakın zamanda başlayacak.

5/13
ALİ KOÇ BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI

Sezonu Kayserispor galibiyetiyle tamamlayan fakat Beşiktaş ve Galatasaray'ın galip gelmesiyle sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, henüz başkanlığına adaylığını açıklamadı.

6/13
RESMİ AÇIKLAMA YOK

Ali Koç'un Kayserispor maçının ardından başkanlığını resmen açıklaması bekleniyordu fakat dün maçın ardından Koç'tan herhangi bir açıklama gelmedi.

7/13
2 DÖNEM İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başkanlığa aday olması bekleniyor. Ali Koç, Aziz Yıldırım ile girdiği başkanlık yarışında 2 döneme (6 yıl) ihtiyacı olduğunu ve sürdürülebilir başarının 6 yıldan sonra yakalanacağını belirtmişti.

8/13
GELECEK SEZON TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe'ye başkan adaylığını resmen açıklaması beklenen Ali Koç'un gelecek sezon kulüpte büyük bir değişime gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Şampiyonluk hasreti 7 yıla yükselen Fenerbahçe'de gelecek sezon tek hedef lig şampiyonluğu...

9/13
SEÇİM SONRASI KADERİ BELLİ OLACAK

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kulüpte önce sportif direktör olarak görev yapan ardından Erol Bulut ile yolların ayrılması sonrası Futbol A Takım direktörlüğüne getirilen Belözoğlu ile yola devam edip edilmeyeceği başkanlık seçimim sonrası belli olacak.

10/13
SPORTİF DİREKTÖR OLARAK DEVAM EDECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeniden başkanlığa seçilmesi durumunda Belözoğlu ile sportif direktör olarak yola devam etmesi bekleniyor. Fenerbahçe'de Belözoğlu'nun ardından sürpriz bir isim gündeme geldi.

11/13
LUCIANO SPALLETI İDDİASI

Fotomaç'ın iddiasına göre, gelecek sezon teknik direktör olarak kiminle yola devam edeceği belli olmayan Fenerbahçe için Joachim Löw'ün ardından Luciano Spalletti iddiası geldi.

12/13
'HAZİRAN'IN İLK HAFTASINA KADAR SÜRE TANIDI'

İtalyan menajer Giulio Dini, “Türkler, Spalletti'ye karar vermesi için Haziran'ın ilk haftasının sonuna kadar süre tanımış“ açıklamasını yaparken, söz konusu takımın Fenerbahçe olduğu ileri sürüldü.

13/13
CEVABI BEKLENİYOR

62 yaşındaki Spaletti en son çalıştırdığı Roma'da 2.15, İnter'de ise 1.80 puan ortalaması yakaladı. Tecrübeli hocanın Fenerbahçe'nin teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol