Fenerbahçe, Serdar Dursun'un ardından bir forvet transferini daha bitiriyor!
23.06.2021 - 10:29
1/12
Fenerbahçe'de cuma günü yapılacak olağan genel kurulun ardından yönetimin transfere hız vermesi bekleniyor. Başkan Ali Koç, Pazartesi günü yeni teknik direktörün resmen açıklanacağını duyurdu. Transfere dair önemli açıklamalarda bulunan Koç, 'Forvet transferi yapacağız' dedi. Serdar Dursun'u kadrosuna katan Fenerbahçe bir forvet transferi daha gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

2/12
SERDAR DURSUN'UN ARDINDAN BİR FORVET DAHA

Fenerbahçe'de dev transfer harekatı başlıyor. Sarı Lacivertliler, Serdar Dursun'un ardından bir forvet transferini daha bitiriyor. İşte detaylar...

3/12
YENİ HOCA PAZARTESİ AÇIKLANIYOR

Fenerbahçe'de Cuma günü yapılacak olağan genel kurul sonrası hem yeni teknik direktör hem transfer konuları hız kazanacak. Başkan Ali Koç, Habertürk'te katıldığı programda yeni teknik direktörün Pazartesi günü açıklanacağını ifade etti.

4/12
ALİ KOÇ'TAN TRANSFER SİNYALİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ayrıca transfere ilişkin flaş değerlendirmelerde bulunurken Samatta transferinden dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadığını ve yeni sezonda Serdar Dursun'un dışında forvet transferi yapacaklarını ifade etti.

5/12
'5 OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VAR'

Ali Koç transfere ilişkin, “6 tane hoca diyorlar. Buna Aykut hocayı da sayıyorlar. Belli bir kesim var işler kötü giderken ortaya çıkıyorlar. Kötü giderken sesleri çıkıyor. Beni direk eleştirmeyip, üçüncü kişiler üzerinden eleştirmeye çalışıyorlar. 6 hoca getirmişiz. Bugün efsane denen bazı yönetim ve hocalar kendi dönemlerinde yaptığı transferlerle kulüpleri ne kadar sıkıntıya soktuğuna bakın. Yeni forvet alacağız, mecburuz. Yüzde 70 hazır olduğunu düşündüğümüz takımımız var. Bizim için 3-4, bilemediniz 5 kişi.“ ifadelerini kullandı.

6/12
'SERDAR DURSUN FIRSAT TRANSFERİYDİ'

Ali Koç, Serdar Dursun transferi için ““Serdar Dursun büyük fırsat transferidir. O an yaptın yaptın. Fakat müthiş bir satranç oyunuyla. Başka bir kulüple görüşürken devreye girdik. İyi ki devreye girmişiz, ondan sonra 4 ayrı teklif geldi. Kimsenin haberi olmadan 3 hafta önce bitirdik. Farklı bir yöntem seçtik. Seçtiğimiz yöntemin doğru olduğunu gördük, hiçbir şey sızmadı.“ ifadelerini kullandı.

7/12
FENERBAHÇE'DEN BİR BOMBA DAHA

Sarı Lacivertlilerde Serdar Dursun'un ardından bir forvet transferi daha bitiyor. Fenerbahçe'de gelecek hafta transfer konusunda hareketli geçecek. İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki golcü oyuncu...

8/12
FENERBAHÇE İÇİN SPORAR İDDİASI

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Sporting Lizbon forması giyen Sloven golcü Andraz Sporar'ın peşinde. Haberde Fenerbahçeli yöneticilerin gelecek hafta Sporar transferi için Sporting Lizon ile görüşme yapacağı kaydedildi.

9/12
AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Haberde henüz resmi bir teklifin olmadığı fakat Fenerbahçe'nin Sporar için nabız yokladığı belirtildi. Geçtiğimiz sezonu Braga'da kiralık olarak geçiren Sporar'ın bu yaz Sporting Lizbon'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

10/12
BRAGA'YA KİRALANDI

Slovan Bratislava'da yıldızını parlatan 27 yaşındaki golcü 2019-2020 sezonunun devre arasında 6 milyon Euro bedelle Sporting Lizbon'un yolunu tutmuştu. Lizbon'da geçirdiği yarım sezonda kendini ispat edemeyen Sloven golcü geçtiğimiz sezon Braga'ya kiralanmış ve yarım sezon giydiği Braga ile çıktığı 21 karşılaşmada 3 gol kaydetmişti.

11/12
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

Beşiktaş'ın da ilgisi olduğu iddia edilen Andraz Sporar'ın Transfermarkt'ta değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe'nin Sporting Lizbon ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sporar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı iddia edildi.

12/12
BAŞKANLIK SEÇİMİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin Andraz Sporar için başkanlık seçimini beklediği ve önümüzdeki hafta transferin netlik kazanacağı iddia edildi. Sporar, Slovenya Milli Takımı ile çıktığı 28 maçta 4 gol attı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol