Mesut Özil: "Bu sezon her şey farklı olacak"
23.06.2021 - 10:35
1/6
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, “Bu sezon Fenerbahçe için çok farklı olacak. 7 yıllık bir özlemi gidermek, Süper Lig şampiyonluk kupasını yeniden müzemize kazandırmak için büyük uğraş vereceğiz“ dedi.

2/6
MESUT ÖZİL: “BU SEZON HER ŞEY FARKLI OLACAK“

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sarı Lacivertliler'e katılan Mesut Özil, gelecek sezon hakkında bir hayli umutlu konuştu.

3/6
MESUT ÖZİL, 1 TEMMUZ'U İPLE ÇEKİYOR

Yeni sezonda takımın liderliğine soyunacak ve 10 numaralı formanın yanı sıra kaptanlık pazubandını da koluna takacak olan Mesut Özil, büyük bir heyecanla 1 Temmuz'da başlayacak olan kampı beklediğini söyledi.

4/6
“ŞAMPİYONLUK HASRETİ BİTECEK“

Fanatik'ten Yusuf Dursun'un haberine göre; Fenerbahçeli taraftarların kendisinden büyük beklentiler içinde olduğunu hatırlatan 32 yaşındaki süperstarın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: “Bu sezon Fenerbahçe için çok farklı olacak. 7 yıllık bir özlemi gidermek, Süper Lig şampiyonluk kupasını yeniden müzemize kazandırmak için büyük uğraş vereceğiz. Benim gibi takımın tecrübeli isimlerinin sorumluluk alma, elini taşın altına sokma zamanı.“

5/6
“HERKES FARKLI BİR MESUT İZLEYECEK“

Fenerbahçe taraftarına bir borcu olduğunu dile getiren yıldız oyuncu, “Yeni sezonda herkes çok farklı bir Mesut Özil izleyecek. Camianın benden beklentilerinin farkındayım.“ dedi.

6/6
“BU SEZON HER ŞEY FARKLI OLACAK“

Mesut Özil, “Geçen sezon hazır değildim, gereken katkıyı veremedim. Ancak bu sezon her şey farklı olacak. Tüm futbolcular olarak bir hedef etrafında kenetlenip, bizden bekleneni başaracağız“ diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol