Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Samatta'nın yerine...
24.06.2021 - 08:54
1/11
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Aston Villa'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mbwana Samatta büyük hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe, Tanzanyalı futbolcuyu gözden çıkardı. Sarı Lacivertliler, Samatta'nın yerini yıldız bir golcüyle dolduracak ve o isim ortaya çıktı. İşte detaylar...

2/11
BİR DÖNEM DAHA!

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim sonrası yeni teknik direktör ve transfer konularında resmi adımlar atılmaya başlanacak. Ali Koç'un yarın yapılacak olağan genel kurulda yeniden başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

3/11
FORVET AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün Habertürk'te katıldığı programda transfere dair önemli açıklamalarda bulunmuş ve forvet transferi yapacaklarını ifade etmişti.

4/11
'5 OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ'

Başkan Koç, “Serdar Dursun'u çok iyi bir fırsat olduğu için aldık. Forvet elden çıkaracağız ve başka forvet alacağız. 3-4 bilemediniz 5 oyunu transfer edeceğiz“ dedi.

5/11
BİR FORVET DAHA!

Serdar Dursun'u kadrosuna katarak transferde ilk adımını atan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Fenerbahçe bir forvet transferi daha açıklamaya hazırlanıyor.

6/11
SAMATTA'NIN YERİNE FLAŞ TRANSFER

Geride kalan sezonun başında Aston Villa'dan büyük umutlarla transfer edilen Mbwana Samatta'nın hayal kırıklığı yaratması ve Tanzanyalı futbolcuyla yolların ayrılacak olması Sarı Lacivertlileri farklı alternatiflere yöneltti.

7/11
GÜNDEMDEKİ İSİM BAKAMBU

Fener'de Cedric Bakambu sürprizi... Takvim2de yer alan habere göre Kongolu yıldızın menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile iletişime geçerek yıldız oyuncusunu teklif etti. Menajeri, “Bakambu'nun Guoan ile sözleşmesi yıl sonunda sona eriyor. Ancak biz uygun bir ücretle transferi bitirebiliriz“ dedi.

8/11
'TEKLİFİNİZİ DEĞERLENDİRMEYE ALACAĞIZ'

Bu teklif üzerine Fenerbahçe Yönetimi, “Yeni hocamız henüz belli değil. Teklifinizi değerlendirmeye alacağız. Hocamız belli olur olmaz, ona da danışarak kararımızı ileteceğiz“ cevabını verdi.

9/11
40 MİLYON EURO BEDELLE TRANSFER OLDU

2018 yılında 40 milyon Euro bonservis ücretiyle Villarreal'den Çin Ligi ekiplerinden Guoan'a transfer olan Cedric Bakambu, 2014-2015 yılları arasında da Bursaspor'da forma giymişti.

10/11
LA LIGA'DAN ÇİN'E

Cedric Bakambu, Bursaspor ve Villarreal formalarını giydikten sonra Çin Ligi ekibi Beijing Guoan'a geçti.

11/11
BURSASPOR'DA MÜTHİŞ PERFORMANS

Cedric Bakambu özellikle 2014-2015 sezonunda Bursaspor formasıyla çıktığı 33 maçta kaydettiği 21 golle tüm dikkatlerini üzerine çekmiş ve ardından La Liga ekiplerinden Villareal'e transfer olmuştu.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol