Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 SANIK AYAĞA KALK … SUÇUN FENERBAHÇE’Lİ OLMAK !
SANIK AYAĞA KALK … SUÇUN FENERBAHÇE’Lİ OLMAK !
25.02.2014

Maç  yorumu yapamayacağım arkadaşlar. Teknik  , taktik , istatistik hepsi boş inanın. Maç analizi ,  sahaya diziliş  hepsi  fasa fiso …Şimdi kim benden Caner’in canla başla mücadele etmesini anlatmamı bekler ki ? Veya oyuna rakip sahada tam baskı ile başlayıp oyunu ilk 10 dakikada rakip sahaya yıkan FENERBAHÇE’nin futbolunu ?  ÖZÜR DİLERİM AMA BENİM DE İÇİMDEN FUTBOL KONUŞMAK GELMİYOR . Fenerbahçe’liyim … FENERBAHÇE’li olmanın büyük bir gurur olduğu bir ülkede doğdum ve şimdi FENERBAHÇE’Lİ olmanın büyük bir suç olduğu bir ülkede yaşıyorum … 

Bizim gibi Futbola gönül vermiş , zamanında futbol oynamış veya oynamamış , futbol ile yatan futbol ile kalkan insanlar için bugünkü  futbol sadece ve sadece ülkemiz KARA BİR TABLODUR . Bugünkü tabloda görünen , ‘’ÇUBUKLUDAN alıp PARÇALIYA ver ’’  veya  ‘’ÇUBUKLUYU  bitir PARÇALIYA yardımcı ol ’’ dan başka bir şey değildir . Bu tablonun müsebbibi kim ise ?  TFF , MHK  veya daha yukarıları ? ya da PARÇALIYA sevdalı TFF çalışanları ???  her kim ise  … TÜRK FUTBOLUNDAKİ adaletsizliğin tek sorumlusu ve milyonlarca FENERBAHÇE SEVDALISI TARAFTARININ beddualarının SAHİBİDİR.

Dünkü maçta  bir kez daha HAKSIZCA , KOMİK ŞEKİLDE , REZALET BİR KARARLA ‘’10’’ kişi bırakılan FENERBAHÇE’MİZİN  , YEDİĞİ GOLDE rakibin KOLUNU bariz bir şekilde kullanarak avantaj elde etmesine ve devamında gol yemesine , Santroforu EMENIKE’nin ceza alanında ayaklarının yerden kesilmesi sonrası PENALTI VERİLMEMESİNE ,  son saniyede SOW’un ceza alanı içinde elle oynamasını hakemin es geçmesine RAĞMEN yine de 1 PUAN ALABİLMESİ  çok büyük bir BAŞARIDIR .

PUAN FARKI 4 ‘ E İNDİ . Sanırım SIFIRLANANA kadar bu KOMPLO son bulmayacak.  Bu ülkede rakibimiz  PARÇALI’nın  geçmiş yıllarda da kazandığı şampiyonluklarda oynadığı oyunları , çevirdiği dümenleri , transfer şikelerini , görülmemiş , ilk olmuş tahkim kararlarını , rakiplerinin en kritik maçlarda onlara karşı gösterdiği  rezil oyunları , hakemler ve TFF tarafından kollanmalarını UNUTMADIK…

ÇOK UZATMAYA GEREK YOK…  EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELE ETMEDİĞİMİZ ÇOK AÇIK . AMA HAKEMLERİ DE YENEREK ŞAMPİYON OLMAK GERÇEKTEN ÇOK DAHA BÜYÜK BİR ZEVK VERECEK .

Dip not  :  rakibimiz parçalı bu hafta yine PARÇALI  giymeyenler sayesinde puanlar kazandı .  onlardan bir tanesi saçma sapan bir penaltı yaptırdığı maçta , maç sonu formasını da PARÇALI taraftarlara atarken , diğerleri ELAZIĞ’da  ağzında düdük cebinde kartlarla onlara KIYAĞINI geçerek PARÇALI taraftarlara sevinç yaşattı . LİG SONUNDA parçalının bu sene en iyi 11’İ  yapıldığında defansta DANY ve forvette YUNUS , CÜNEYT ,HÜSEYİN banko 11 e yazılmalı .

BİR  MAYIS  SABAHINDA LACİVERT GÖKYÜZÜNÜN SARI GÜNEŞİYLE ŞAMPİYON OLARAK UYANACAK TÜM FENERBAHÇE SEVDALILARINA SELAM OLSUN ….

En Son Haberler
Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kendi efsanesini yazıyor!
Michy Batshuayi'nin rekor heyecanı: 3 gol kaldı
Tadic'ten derbi zaferi sonrası paylaşım: Şampiyonluk mesajı verdi
İsmail Yüksek'ten kötü haber
İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilki başardı
İsmail Kartal, Michy Batshuayi'yi tercih etme sebebini açıkladı
Dusan Tadic'ten şampiyonluk sözleri...
Gelecek maçımız
Konyaspor
Fenerbahçe
06.05.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol