Max Kruse'a şok! Dikiş tutturamadı...
28.11.2022 - 21:31
1/4
2019-2020 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen, büyük umutlarla geldiği Sarı-Lacivertliler'den büyük bir hayal kırıklığıyla ayrılan Max Kruse sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Yıldız oyuncu, Kanarya'dan maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini feshederken, Fenerbahçe'yle mahkemelik olmuştu.

2/4
Ayrılık nedenini, “Fenerbahçe Kulübüyle olan sözleşmemi 18 Haziran tarihinde, derhal geçerli olmak kaydıyla feshettim. Ne yazık ki kulübün şubat tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı. Şubattan beri biriken gecikmelerin önemli bir bölümü bugüne kadar telafi edilmedi. Meslek hayatım boyunca hiç sözleşmeyi bozmadığım gibi, Fenerbahçe sözleşmeyle düzenlenmiş koşullara uymuş olsaydı böyle bir fesih yoluna gitmezdim. Daha fazla ayrıntı açıklayamıyor olmamı anlayışla karşılamanızı rica ediyorum“ sözleriyle açıklamıştı.

3/4
Wolfsburg'a döndü
Tecrübeli oyuncunun, Sarı-Lacivertliler'e transferi sürecinde poker oynaması büyük tartışmalara yol açmıştı. Fenerbahçe'den sonra ülkesi Almanya'ya dönen ve Union Berlin ile sözleşme imzalayan Kruse 1.5 yıllık macerası sonrasında efsane olduğu, yıldızını parlattığı Wolfsburg'un yolunu tuttu.

4/4
Macerası kısa sürdü
Alman yıldızın Yeşil-Beyazlılar'daki ikinci macerası sadece 10 ay sürdü. Wolfsburg daha önce kadro dışı bıraktığı Max Kruse ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Hatırlanacağı üzere Kruse'un geçtiğimiz günlerde yine bir poker turnuvasına katıldığı ve kazandığı haberleri çıkmıştı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol