Ersun Yanal: “Ligin başlamasını iple çekiyorum“
15.07.2019 - 14:29
1/6
Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilen antrenmanın ardından oyuncularıyla toplantı yapan Ersun Yanal, “Fenerbahçe taraftarının beklediği savaşan, saldıran takım sahada olacak. En az sizin kadar heyecanlıyım“ dedi.

2/6
Fenerbahçe'ye geldiği günden beri iddialı açıklamalarıyla dikkat çeken teknik direktör Ersun Yanal flaş transferlerden sonra sesini iyice yükseltti.

3/6
Oyuncu kalitesinin yükseldiğini, yeni takviyelerle daha da güçleneceklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, Topuk Yaylası kampından da memnun kaldı. Takımdaki havanın oldukça iyi olduğunu söyleyen Yanal, Boluspor maçı sonrası oyuncularına yaptığı konuşmada “Hepiniz burada çok iyi çalıştınız. Bazı arkadaşlar izinli olduğu takıma geç katıldı. Bundan sonrasındaki çalışmalarımız daha yoğun ve oyun felsefesini yerleştirmeye yönelik olacak“ diye konuştu.

4/6
LİGİ İPLE ÇEKİYORUM

Fenerbahçe'nin yerinin her zaman zirve olması gerektiğini söyleyen Ersun Hoca “Fenerbahçe'nin eski başarılı günlerine dönmesi için hep beraber elimizden geleni yapacağız. Bu takımı olması gereken yere yani zirveye taşıyacağız“ ifadesinde bulundu.

5/6
Şampiyonluk iddiasını tekrarlayan Yanal “Fenerbahçe taraftarının beklediği savaşan, saldıran takım sahada olacak. Bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağız“ diye konuştu.

Sadece yönetimin değil bütün camianın kendilerinden başarı beklediğini hatırlatan Yanal “İnanın en az sizin kadar heyecanlıyım. Ligin başlamasını iple çekiyorum“ dedi.

6/6
AÇIK KAPATIYORLAR

Topuk Yaylası'ndaki ilk etap hazırlık kampını tamamlayan Fenerbahçe'de Boluspor maçında forma giymeyen Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Elif Elmas, Miha Zajc, Hasan Ali Kaldırım, Max Kruse ve Frey dün Samandıra'da idman yaptı. (Türkiye)

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol