Rize'de geceye damga vuran görüntü ve Fenerbahçe'de ilk ayrılık!
30.12.2019 - 11:28
1/14
Fenerbahçe, ilk yarının son maçında Rize ile karşılaştı. Sarı lacivertliler, oldukça zorlandığı karşılaşmadan Deniz Türüç ve Jailson'un iki füzesiyle galip ayrıldı. Maça damga vuran olay ise bambaşkaydı...

2/14
Sarı lacivertliler, rakiplerinin kazandığı haftada Rize'de mutlak galibiyet hedefindeydi. Maçı izlemek için tribündeki yerini alan Ali Koç ise durum 1-1 olunca mücadeleyi ayakta izledi.

3/14
Fenerbahçe'de maç sonu Semih Özsoy sert açıklamalar yaparken 'net penaltı' diye tanımladığı pozisyon 32. dakikada yaşandı. Isla'nın sağ kanattan ortasında Rizesporlu Abarhoun'la hava mücadelesine giren Muriqi, yerde kaldı.

4/14
Fenerbahçe'nin golcüsü bu pozisyonda rakibinin kendisini eliyle ittiği gerekçesiyle penaltı itirazında bulundu

5/14
'ALLAH'TAN HATAYI ÖRTTÜ'

Semih Özsoy, “Hakemler ne kritere göre atanıyor? Nelere bakılıyor? Kazandık bakalım hakeme maç verilecek mi? Allah'tan Jailson'un o muhteşem golü birçok hatayı da örttü. O gol olmasaydı bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık.“ ifadeleriyle MHK'ye yüklendi.

6/14
Başkan Ali Koç da pozisyonda penaltı bekledi ve tepkisini dile getirdi.

7/14
DENİZ ÇOBAN: PENALTIYDI

33. dakikada Fenerbahçe hücumunda Muriç penaltı bekledi. Abarhoun kafa topu mücadelesinde Muriç’in omuzuna basarak yükselmişti. Fenerbahçe lehine penaltı verilmesi gereken bir pozisyondu.

8/14
AHMET ÇAKAR: VAR DAVETİ DE GELMEDİ

Hakem Halil Umut Meler, oyun genelinde dört dörtlük maç yönetti ama öyle bir pozisyon var ki eğer Fenerbahçe puan kaybetseydi büyük problem olurdu. İlk yarıda Vedat Muriqi'e yapılan mutlak bir penaltı var. Arkadan omuzlarına basılarak açık bir şekilde yere düşürülüyor. Ama hakem çalmadı, VAR daveti de gelmedi

9/14
Sarı lacivertliler Rize'den Jailson'un 32 metreden attığı füze ile üç puanla dönerken ligin ilk yarısını 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 31 puanda kapattı.

10/14
6'SINDA KONUŞACAĞIZ

Ersun Yanal derbi sonrası yapmadığı basın toplantısı hatırlatılınca 'Ayın 6'sında hep beraber konuşacağız' dedi.

11/14
FENERBAHÇE'DE İLK AYRILIK

Öte yandan Fenerbahçe'de takımdaki ilk ayrılık da kesinleşti. Ersun Yanal'ın forma şansı vermediği Adil Rami için Fransa'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

12/14
ADİL RAMİ İLE YOLLAR AYRILIYOR

L'Equipe Gazetesi, Adil Rami'nin Fenerbahçe'de yedeğin de yedeği pozisyonuna düştüğünü bu sebeple İstanbul macerasının erken sonuçlanacağını yazdı.

13/14
Rami bu sezon Fenerbahçe'de yalnızca 4 maçta forma giydi. Fiziksel olarak bir türlü toparlanamayan Fransız futbolcunun yerine arayışlar başladı. Sarı lacivertlilerde Zanka'nın da performansı eleştiriliyor. Fenerbahçe'de amaç bu bölge için en az bir takviye yapmak.

14/14
EMRE TAKIMI TOPARLADI

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Beşiktaş mücadelesinde forma giyemeyen Emre Belözoğlu ise bu maçla takıma döndü. Tecrübeli isim oyuna girer gitmez orta sahayı toparladı, arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol