Erol Bulut'un özel isteği; Chuba Akpom
15.07.2020 - 11:42
1/6
Sarı-Lacivertli yönetim, PAOK formasını giyen Chuba Akpom’u listesine ekledi. Genç forvet için Yunan kulübünün yetkilileri ile temasa geçti. Bu sürpriz transferin ise Alanyaspor'a Yunan Ligi'nden Manolis Siopis ve Bakasetas'ı getiren Erol Bulut tarafından bizzat istendiği belirtildi.

2/6
MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Yeni sezon öncesi teknik direktörlük için Erol Bulut'la anlaşan ancak resmi açıklamayı henüz yapmayan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı- Lacivertliler, Yunan ekibi PAOK'ta forma giyen Chuba Akpom'u transfer listesine ekledi. İngiliz forvetin menajeriyle temasa geçildi.

3/6
ALANYA'DA YUNAN EKOLÜ YARATTI

Bu sürpriz hamle sonrası gözler Erol Bulut'a çevrildi. Çünkü başarılı teknik adam, Alanya'ya Yunan Ligi'nden Bakasetas ve Manolis Siopis'i getirerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

4/6
BU SEZON 41 MAÇTA 10 GOL ATTI

Akpom transferinin de Yunan futbolunu çok yakından takip eden Bulut tarafından bizzat istendiği belirtiliyor. 24 yaşındaki İngiliz forvet bu sezon 41 resmi maçta 10 gole imzasını attı.

5/6
MALİYETİ SON DERECE DÜŞÜK

Bulut'un 1.86 boyundaki Akpom için çok olumlu görüş bildirdiği, Fenerbahçe yönetiminin de maliyeti çok düşük olduğu için PAOK kulübüyle hemen masaya oturduğu belirlendi.

6/6
İNGİLTERE'DE TUTUNAMADI

Arsenal altyapısından yetişen Akpom, İngiltere'de Brendford, Coventry, N.Forest, Brighton ve Hull formaları ile mücadele etti. Ancak Ada'da tutunamadı. (Takvim)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol