Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! 8 ayrılık birden...
24.07.2020 - 11:14
1/12
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesi sona erecek futbolcuların ile gelecek sezon takımda düşünülmeyen isimleri belirleyen Emre Belözoğlu ve teknik heyet, 8 ismin üstünü çizdi. Sarı lacivertliler, yeni transferlere kontenjan açabilmek için mevcut kadrodan gönderecek isimleri belirledi. (Hürriyet)

2/12
Fenerbahçe'de yeni sezonda kimlerin takımda kalıp kalmayacağı belli oldu. İşte yaşanan son gelişmeler ışığında detaylar...

3/12
Üst üste ikinci sezonda da ilk 5’e dahi giremeyerek Avrupa kupalarına katılamayan Fenerbahçe’de, Çaykur Rizespor maçının bitimiyle geniş çaplı bir kadro değişimi için harekete geçilecek.

4/12
Performanslarıyla hayal kırıklığı yaratan oyuncularla yollar kesin olarak ayrılacak ve ‘başarıya aç, kazanma arzusuyla dolu’ oyuncular transfer edilecek.

5/12
Sezon sonu sportif direktörlük görevini üstlenecek Emre Belözoğlu’nun sık sık teknik direktör Tahir Karapınar ve antrenörler Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Zeki Murat Göle ile görüşerek kadro planlaması yaptığı belirtildi.

6/12
Transfer döneminde sarı lacivertlilerin yol haritası şöyle olacak: “Kendinize kulüp bulun“ denilecek.

7/12
1- Son haftalardaki performansıyla beğeni toplayan Simon Falette, maliyeti uygun olduğu taktirde yeniden kiralanacak.

8/12
2- Kiralık gittikleri takımlardan geri dönecek olan Michael Frey ve Zanka, elden çıkarılacak.

9/12
3- 2023 yılına kadar sözleşmeli olan Miha Zajc ve kontatları 2022’ye kadar geçerli olan Nabil Dirar ile Tolgay Arslan’a, yeni sezonda kadroda düşünülmedikleri bildirilip, “Kendinize takım bulun” denilecek.

10/12
4- Sezonun bitimiyle birlikte sözleşmeleri sona erecek olan Mehmet Ekici, Hasan Ali Kaldırım ve Tolga Ciğerci ile mukavele yenilenmeyecek.

11/12
Fenerbahçe her ne kadar başarısız bir sezon geçirmiş olsa da, bazı genç oyuncularına Avrupa’dan ciddi teklifler geliyor.

12/12
22 yaşındaki kaleci Altay Bayındır’a İngiliz, İspanyol, 5 gol, 6 asistle kariyerinin en verimli sezonunu yaşayan 25 yaşındaki Ozan Tufan’a İngiliz, 36 resmi maçta 17 gol, 7 asistle takımın en skorer ismi olan 26 yaşındaki Vedat Muriç’e de İtalyan kulüplerinin ilgisi sürüyor.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol