Emre Belözoğlu: "İnsanım ve hata yaptım"
25.07.2020 - 23:46
1/12
Emre Belözoğlu, futbola veda ettikten sonra yayıncı kuruluşa konuştu.

2/12
1-2 GÜN SONRA AÇIKLAMA GELECEK

Ben böyle duygusal konuşmaları yapmamayı tercih edeceğimi söyledim. 1-2 güne kadar gerekli bir açıklama yapacağım. Maç bittikten sonra 2-3 dakika içeri gittim. Önce annemi aramam gerekiyordu. Onla helalleştim. Çocukluğumda ne hayal ettiysem, Allah'a hamd ediyorum ki bana kat kat fazlasını nasip etti. Herkese nasip olmayan duyguları iç içe yaşadım. Bu duygularımı daha samimi bir şekilde aktarmak adına 1-2 gün daha aklıselim ortamda hazırlnaıp cevap vereceğim.

3/12
HATAMLA SEVABIMLA 24 SENE

Hatamla sevabımla, doğrularımla yanlışlarımla 24 sene futbol. Yedikule'nin küçük sokaklarında, İmrahor'da ağabeylerimin adlarını söyleyerek oynadığım futbol hala aklımda. Çocukluğumda Fenerbahçeli'ydim. Ailem Fenerbahçeli'ydi. Galatasaray'da büyük başarılara imza attık.

4/12
EN MUTLU GÜNLERİM FENERBAHÇE'DE

Avrupa'ya gittik. Sonra Göksel Ağabeyimin takımı bana kucak attı. Analarının aksütü gibi helal bir şampiyonluk kazandılar. Bunlar benim duygularımı perçinlemek için söylediğim sözler. Hayatımın en mutlu günleri Fenerbahçe'de geçti. Ailemden sonra en mutlu olduğum yer sahanın içiydi.

5/12
HER VEDA, KAVUŞMAYA VESİLE

Maçtan önce bir kardeşimle konuştum. Her bir veda, bir kavuşmaya vesile. Futboldan kopmayacağım. Herkes hakkını helal etsin. Seven sevmeyen herkesin canı sağolsun. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin. Söyleyebileceklerim bunlar. 2-3 gün içinde ciddi ve güzel bir açıklama olacak.

6/12
BAŞKANIMIZLA KONUŞACAĞIZ

Sayın Başkanımızla oturup konuşacağız. Benim en büyük hayalim, Fenerbahçe altyapısından çocukların bu sahaya adım atması, taraftarla buluşması. Ömer Faruk özel bir çocuk. Profesyonel kariyerine başlamasında ufak bir katkım bile olduysa ne mutlu. Emre Nasuh, Cenk, Gürkan, Muhammed, Emir, Batuhan gibi kardeşlerimizi içeri katmaya çalıştık bu süreçte. Bu ülkenin evlatlarına güvendiğimiz sürece, onlar da ülkelerine hizmet edeceklerdir. Ben çok güveniyorum bu ülkenin gençlerine. Benim de ufacık bir katkım olduysa mutlu olurum. Onlardan beklentim çok büyük.

7/12
KEŞKELERİM ÇOK...

Keşke dediğim çok şey yaşadım. İnsanım hata yaptım. Allah şahit, kalbimi benden daha iyi bilen Allah'tır. Kimseye bilerek kötülük yapmadım. Ölene kadar yapmayacağım. Hatalarım kusurlarım olmuştur. Samimice, beni tanıyan, sokakta beni gördüğünde boynuma sarılan ve hak etmediğim şekilde hakaret edenlerle bir noktaya vardım. Keşkelerim çok fazla hayatta. İnsan, hiçbir zaman tam olmuyor. İnsan mutlaka hata yapıyor. Kimseye bilerek kötülük yapmadım.

8/12
KARİYERİME İYİ BİR SON

Ben maçtan önce arkadaşlarla bir toplantı yaptık. Kaybetmekten nefret ettiğimi söyledim. Belki de kariyerimin son maçı olacak dedim. Hepimiz elimizden geldiğince mücadele ettik. Kariyerimdeki görüntüye iyi bir son oldu bu maç.

9/12
TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Sezonun geneline bakınca, Fenerbahçe iyi bir sezon geçirmedi. Hiçbirimiz geçirmedik. Bireysel performanslar eleştirilir, oturulur, edilir. Fenerbahçeli taraftarlardan, takımın kaptanı büyüğü olarak özür diliyorum. Fenerbahçe büyüklüğünün şampiyonluk, kupalar olmadığını dile getirdik. İslam Ağabey'in dediği gibi.

10/12
CAMİA BİRLEŞİRSE BAŞARI GELİR

Camianın birleşmesi gerekiyor. Birbirine inanan, güvenen, oyuncusu teknik adamı yönetimi. Bu camia Türk futbolunun en zor günlerini yaşadı. Bu birleşmeyi inaşllah sağlar ise yine başarıyı yaklaaycaktır. Kişilerden bağımsız söylüyorum, bu szon için özür diliyorum. İyi kötü ne varsa benim adıma hakkım helal olsun. Onlar da haklarını helal ederse, Allah razı olsun.

11/12
CUMHURBAŞKANI VE AVCI...

Başakşehir, başlı başına kendi düşüncem bu. İçinde de yer aldım, gelişimine şahit oldum. Çorbada tuzum olduysa ne mutlu. Göksel Ağabey yakın dostumdur, herkes bilir. Oturup konuştuğumuzda bir hedef belirlemiştik. Allaha şükür ulaştılar. Göksel Ağabey ve Okan Ağabey'in olduğu her başarı için seviniyorum, sevineceğim. Başakşehir doğru yönetimle, doğru oyuncu profiliyle, Okan Buruk gibi çok doğru biriyle şampiyonluk kazandılar. Eski takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu takımın gelişmesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın çok büyük katkıları oldu. Onlar da bunu inkar etmiyor. Örnek alınması gerekekiyor. İçinde de yer aldığım, tecrübe ettiğim için söylüyorum. Onları tebrik ediyorum.

12/12
ALLAH'A EMANET OLUN

Bitmesi gerekiyorsa bitecek. Benden yana kırdığım üzdüğüm kim varsa özür dilerim. Benim de yaşamış olduklarım var. Vermiş olduğum reaksiyonlar, Türkiye'nin gerçekleriyle orantılıydı. Benim hakkım helal olsun. Allah'a emanet olun.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol