Galatasaray anlaştı ama Fenerbahçe bitirdi! Belözoğlu devreye girince...
28.07.2020 - 09:59
1/22
Transferde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılıklı hamleleri gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın anlaşma sağladığı yıldız futbolcu ile görüşerek Fenerbahçe'ye gelme konusunda ikna etti. İşte detaylar...

2/22
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı ile Süper Lig'e bu sezon son noktayı koydu. Sarı Lacivertli takım mutlak şampiyonluk parolasıyla çıktığı Süper Lig maratonunda ligin ikinci yarısındaki kötü performansıyla ligi 7. sırada tamamladı.

3/22
Fenerbahçe'de kötü geçen sezonun ardından takımdan ayrılacak ve takıma katılacak oyuncular da netleşmeye başladı.

4/22
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun bizzat yönettiği transfer operasyonunda sarı lacivertliler ezeli rakibi Galatasaray'a bir çalım daha atmak üzere...

5/22
İlk olarak Gölcükspor'dan İsmail Yüksek'i kadrosuna katan Fenerbahçe, yılın en büyük bombasını Mert Hakan Yandaş'ı transfer ederek patlattı.

6/22
Galatasaray ile prensip anlaşmasına varan fakat maddi konularda sarı kırmızılı takım ile uzlaşma sağlayamayan Mert Hakan, Emre Belözoğlu'nun devreye girmesiyle birlikte Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza atmıştı.

7/22
Emre Kılınç'ı da istedi ama...

Emre Belözoğlu, Mert Hakan Yandaş'ın transferi sonrasında yine aynı takımdan sözleşmesi bitecek olan bir başka isim Emre Kılınç'la da temasa geçti.

8/22
Bu sezon gösterdiği performansla devlerin radarına giren Emre Kılınç ile telefonda görüşen Belözoğlu, genç oyuncuyu ikna edemedi ve Kılınç, daha önce söz verdiği Galatasaray'a imza attı.

9/22
Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez Kaan Ayhan transferinde karşı karşıya geldi.

10/22
İddialara göre, Galatasaray transfer listesindeki Kaan Ayhan ile her konuda anlaşma sağladı.

11/22
Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan transfer savaşlarına bir yenisi eklendi ve Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın anlaştığı yıldız oyuncuyu renklerine katmak için büyük mesafe katetti.

12/22
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre, Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün ardından bir başka eski oyuncusu Caner Erkin ile de anlaşma sağladı…

13/22
Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki milli sol bek ile daha önce prensip anlaşmasına varmış ancak araya Galatasaray'ın girmesiyle ibre sarı kırmızılılara dönmüştü.

14/22
Sportif direktörlük koltuğuna oturacak Emre Belözoğlu'nun hem Gökhan hem Caner'le son bir görüşme yaptığı ve iki oyuncunun transferine de noktayı koyduğu öğrenildi.

15/22
Erol Bulut istedi

Tecrübeli sol bek ile 2 artı 1 yıllık anlaşma sağlandığı ve transfer döneminin açılmasıyla bu isimlerin resmi olarak duyurulacağı bildirildi.

16/22
Caner Erkin transferi, yeni teknik direktör Erol Bulut'un bilgisi dahilinde oldu.

17/22
Belözoğlu ve yeni teknik direktör olması beklenen Bulut, transferi Caner'i birçok mevkide kullanabilecekleri için gerçekleştirdi. Bu arada Fenerbahçe'nin, Bulut için resmi açıklamayı perşembe günü yapması bekleniyor.

18/22
Paylaşımın sırrı anlaşıldı

Caner, Ç.Rizespor karşısında kariyerinin son maçını oynayan Emre Belözoğlu için yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti.

19/22
Caner, “Yeri geldi sen beni sakinleştirdin, yeri geldi ben seni sakinleştirdim.

20/22
Türk futboluna kattığın değerler için teşekkürler abicim“ ifadelerini kullanmıştı. 4 sene sonra da ilk kez F.Bahçe formalı paylaşım yapmıştı.

21/22
Caner gibi 2016 yılında F.Bahçe'den Beşiktaş'a giden Gökhan Gönül, bu sezon 32 resmi maçta görev yaptı. 4 gol 4 asistle takımının başarısında önemli rol oynadı.

22/22
2016 yılında F.Bahçe'den İnter'e oradan da Beşiktaş'a giden Caner, geçen sezon 37 resmi maça çıktı. 4 gol 13 asistlik performansla alkış aldı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol