İşte Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği adamlar
01.08.2020 - 10:59
1/5
Gelecek sezon Erol Bulut yönetiminde şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’de sol bek Filip Novak ile sağ bek Gökhan Gönül konusunda ufak pürüzler kaldı. Bulut’un eski öğrencisi Steven Caulker ile yapılan görüşmelerde de önemli yol kat edildi. Mert Hakan Yandaş ile de bayram sonrasında sözleşme imzalanması bekleniyor

2/5
Steven Caulker

Erol Bulut’un, Alanyaspor’dan öğrencisi olan İngiliz stoper, Süper Lig’in en istikrarlı isimlerinden biri olarak dikkat çekmişti. Bulut vasıtasıyla transfer edilmesi planlanan 28 yaşındaki savunmacı ile yapılan görüşmelerde artık sona gelindi. Steven Caulker’in, gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız oyuncunun birçok isim gibi bayramdan sonra Fenerbahçe’ye imza atmasının beklendiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

3/5
Filip Novak

Trabzonspor’dan senelik 850 bin Euro net kazanan tecrübeli sol bek, Bordo-Mavili ekip ile anlaşma sağlayamadı. Hasan Ali’nin takımdan ayrılması beklenirken, yerinin ise Çek oyuncu ile doldurulması hedefleniyor. Kanarya, Filip Novak ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak sadece ufak pürüzler kaldı. Yıldız oyuncu ile yapılacak atılacak. Bu sezon 42 maçta 10 kaydeden Novak, lige damga arada da detaylar kalan görüşmede imzalar sonra giderildikten gol vurmuştu.

4/5
Gökhan Gönül

35 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, Fenerbahçe’ye transfer olabilmesi için artık önünde hiçbir engel olmadı. Gökhan Gönül, Beşiktaş Yönetimi’ne ayrılık talebini ilettikten sonra Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Bu arada yıldız sağ bek ile yapılacak sözleşmenin ayrıntıları da belli olmaya başladı. Ulaşılan bilgiye göre, Gökhan, Kanarya ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak eski kulübüne dönecek. Beşiktaş ile son bir kez görüşeceği öğrenilen Gökhan, anlaşamaması halinde Fener’e imzayı atacak.

5/5
Mert Hakan Yandaş

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi şüphesiz ki Mert Hakan Yandaş... 25 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşıldı, transferinin açıklanması için geri sayıma geçildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, 4 Ağustos’ta yapacağı açıklamayla Erol Bulut’u teknik direktör olarak açıklaması bekleniyor. Sonrasında da Sarı- Lacivertliler, transfer bombalarını ardı ardına patlatacak. Bu anlamda da ilk açıklanacak isimlerden biri Mert Hakan Yandaş olacak.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol