Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! Fatih Terim de çok istemişti...
15.01.2021 - 11:09
1/12
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Mesut Özil'in ardından bir transferi daha bitirdi. Resmi açıklamanın yapılması an meselesi...

2/12
TERİM İSTEDİ FENER ANLAŞTI

Transferde şu ana kadar sessiz kalan Fenerbahçe anlaşma sağladığı isimleri bir bir açıklayacak. Sarı Lacivertliler, Fatih Terim'in ısrarla istediği oyuncuyla anlaşma sağladı. İşte detaylar...

3/12
SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Yaz transfer dönemine yaptığı 18 transferle damga vuran Fenerbahçe, Ocak ayında sessizliğini koruyor. Sarı Lacivertliler, sportif direktör Emre Belözoğlu önderliğinde Erol Bulut'un istediği bölgelere transfer yapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

4/12
GÜNDEM MESUT ÖZİL

Fenerbahçe'ni son günlerde ana gündem maddesi Mesut Özil... Türk asıllı Alman futbolcunun Arsenal ile sözleşmesini feshetmesini bekleyen Fenerbahçe yönetimi Mesut Özil transferini kısa süre içinde açıklamak istiyor.

5/12
BİZZAT ALİ KOÇ İLGİLENİYOR

Mesut Özil transferiyle bizzat başkan Ali Koç ilgileniyor. Fenerbahçe, Özil'in transferinin ardından bir futbolcunun daha işini bitirdi.

6/12
PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un transferini mutlaka istediği isimle prensip anlaşmasına varıldı. İşte transfere dair tüm detaylar...

7/12
SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ

Fenerbahçe uzun yıllar sarı lacivertli formayı giydirmeye hazırlandığı Attila Szalai için artık son düzlüğe girdi.

8/12
2 MİLYON EURO

Sarı lacivertliler oyuncunun kulübü Apollon'a 2 milyon € ve sonraki satıştan %15 pay teklif etti. Apollon'un bu teklifi kabul etmesi bekleniyor. Szalai ile anlaşan Fenerbahçe, sezon başında transfer ettiği Lemos'tan beklediği performansı alamamıştı.

9/12
ANLAŞMA SAĞLANDI

Son dakika bilgisine göre Fenerbahçe, Szalai'nin kulübü Apollon ile anlaştı. Fenerbahçe'nin en isabetli transferi olan Pelkas'ı Türkiye'ye getiren Paul Koutsoliakos, genç stoperi de Fenerbahçe'ye getiriyor.

10/12
İŞTE TEKLİFİN DETAYLARI

Sarı lacivertliler Apollon'a bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro ve sonraki satıştan %15 pay önerdi. Bonservis bedelinin 400 bin €'luk kısmı Macar Mezökövesd kulübüne gidecek.

11/12
REKOR SATIŞ!

Genç oyuncu Türkiye ile Macaristan arasında oynanan milli maçta da forma giymişti. Szalai transferi tamamlanırsa, Apollon Limassol tarihinin rekor satışı olacak!

12/12
TERİM, ATTILA'YI İSTEDİ

Öte yandan Fatih Terim'in de yönetime bu transfer için istekte bulunduğu fakat oyuncunun alınamadığı ifade edildi. Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçından sonra 'Başkalarına scoutluk yapmaktan yoruldum.' çıkışının da bu oyuncu için yapıldığı gelen bilgiler arasında...

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol