Ali Koç'tan bomba transfer hamlesi! Süper Lig'in parlayan yıldızlarını alıyor
27.05.2022 - 10:28
1/16
2021-22 sezonunu İsmail Kartal'la birlikte son maçlarda gösterdiği müthiş performansla ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de gözler yeni transferlere çevrildi. Şampiyonlar Ligi için ön eleme turları oynayacak olan sarı-lacivertli takım daha güçlü bir kadroyla Avrupa'ya gitmek istiyor. Yönetim, Süper Lig'de geçtiğimiz sezonda parlayan iki oyuncu için hamle yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe bu transferde Trabzonspor ile karşı karşıya gelebilir. İşte son dakika haberinin detayları...

2/16
2021-22 sezonunu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın gelişiyle birlikte müthiş bir çıkış yakalayarak Avrupa kupalarına gitmeye hak kazandı.

3/16
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren İsmail Kartal'dan memnun kalan taraftarlar deneyimli hocanın takımda kalmasını istese de yönetim Jorge Jesus'u takımın başına getirecek.

4/16
Yeni sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe'de gözler yeni transfelere çevrildi. Transfer döneminde birçok oyuncunun takımdan ayrılması beklenirken takıma yeni gelecek isimlerde merak ediliyor.

5/16
TAKIMA YERLİ TAKVİYESİ YAPILACAK

Önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapan Fenerbahçe, 7+4 kuralını da hesaba katarak sağ beke Türk oyuncu takviyesi yapma kararı aldı.

6/16
BÜNYAMİN BALCI VE MERT MÜLDÜR

Bu mevki için Sangare'nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle elinde sadece Osayi-Samuel kalan Kanarya, Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı ve Sassuolo'dan Mert Müldür'ü listesine dahil etti.

7/16
OZAN TUFAN TAKAS OLARAK KULLANILACAK

Antalya, Bünyamin için 5 milyon Euro istiyor ancak sarı-lacivertliler oyuncuyu 3-3.5 milyon Euro bandında bir rakama kadrosuna katmayı hedefliyor. Ozan Tufan'ın da bu transferde takas olarak kullanılma olasılığı bulunuyor.

8/16
MERT MÜLDÜR'ÜN YÜKSEK BONSERVİS SORUNU

Mert Müldür'ün durumu ise kulübünün 8 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirime gitmesine bağlı. Bu nedenle Bünyamin Balcı, sağ bek transferinde bir adım önde duruyor.

9/16
FERNANDO SÜRPRİZİ

Yönetim, Nuri Şahin'in de dokunuşlarıyla birlikte Antalyaspor'daki futboluyla dikkatleri üzerine çeken Fernando Lucas Martins'i de kadrosuna katmak istiyor.

10/16
SERBEST KALMA BEDELİ 750 BİN EURO

Geçtiğimiz yıl ara transfer döneminde Antalya'ya 1.5 yıllık imza atan Brezilyalı 6 numaranın sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunduğu, söz konusu rakamın ise 750 bin Euro olduğu belirtildi.

11/16
JORGE JESUS'UN ONAYI BEKLENİYOR

Sarı-lacivertliler, Fernando ile ilgili hamle yapmak için Jesus'un göreve başlamasını ve oyuncuyla ilgili raporunu vermesini bekliyor.

12/16
ANTALYASPOR'DAKİ MAAŞI 700 BİN EURO

Antalyaspor'da 700 bin Euro maaş aldığı öğrenilen 30 yaşındaki futbolcunun kariyerinde Gremio, S.Donetsk, Sampdoria, S.Moskova gibi kulüpler bulunuyor.

13/16
TRABZONSPOR'UN DA GÜNDEMİNDE

Trabzonspor'un da gündeminde olan Fernando, Türkiye'ye gelmeden önce B.Guoan formasını giyiyordu.

14/16
MESUT ÖZİL KALACAK MI?

Fenerbahçe'de kadro dışı olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, tecrübeli futbolcunun geleceğine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil'in durumunu değerlendiren sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, 33 yaşındaki futbolcuyla hayırlı bir konuşma yapılacağını belirtmişti.

15/16
Mesut Özil'in geleceği hakkında gelen soruya yanıt veren Koç, “Mesut'un kendisiyle konuşmadık menajeriyle bir konuşma yapıldı, iki taraf için de hayırlı olacak bir konuşma yapılacağını düşünüyorum. Bugün olsa Mesut'u yine transfer ederdim. Mesut'un kariyerini kimse tartışamaz. Fırsattı, ne fırsatıydı; yüklü bir maaşı vardı Arsenal'de, maaşının yarısını ilk sene Arsenal ödeyecekti.“ ifadelerini kullanmıştı.

16/16
“YENİ SEZONDA KADRODA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ“

Tecrübeli futbolcunun menajeri Erkut Söğüt de İngiliz basınına verdiği röportajda başarılı futbolcunun Fenerbahçe'de kalacağını söyledi. Mirror'a konuşan Söğüt, “Mesut'un yeni sezonda kadroda olacağını düşünüyorum. Hepimiz bunu bekliyoruz ve umduğumuz şey de bu. Ayrılmaya dair herhangi bir hamlemiz yok. Kontratının bitmesine 2 yıl daha var ve 2 yıl daha Fenerbahçe'de kalacak.“ dedi.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol