Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Pereira'nın enkazı
Pereira'nın enkazı
29.08.2016

Herşey geçen sene onca para harcayarak kurduğumuz tarihin en pahalı ve geniş kadrosunun başına VITOR PEREIRA’yı getidiğimiz an başladı .

O futbol fakirini sene başı kovmayıp , devre arası kovmayıp , sene sonu kovmayıp , G.Saray kupa maçı sonrası kovmayıp , sene başı kampında kovmayıp …

Şampiyonlar Liginden elenip , lige sadece 3 gün kala kovarsan , sana sadece geçen seneyi değil bu seneyi de kaybettirir .

Sadece bu da değil . Caner’den , RVP’ye , NANI’den , Emre’ye oyuncular da kaybettirir .

Tribünden taraftar .Taraftardan heyecan kaybettirir .

Feneriumdan ciro , staddan kombine kart satışı kaybettirir .

Çok yazık oluyor Fenerbahçe camiasına . Sadece Fenerbahçe’nin değil ,Türk Futbol tarihinin de en büyük ve önemli başkanı sözü AZİZ YILDIRIM için ne kadar doğru ve yerinde ise , taraftar stadyumda yuhalayıp , istifaya çağırmadan başkanlığı bırakması bence artık bir o kadar da doğru olacak . Ki bunu bir AZİZ YLDIRIM sever olarak söyleyen benim .

AZİZ BAŞKAN’ı çok seviyoruz ama FENERBAHÇE’yi daha çok seviyoruz .

Rezalet geçen , geçtiğimiz sezonu ele alalım . Her şeye rağmen ligin en iyi defans kurgusu bizdeydi . Problem belliydi .Hücumda gol sıkıntısı , orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği .

Bu sene başı peki Fenerbahçe ne yaptı . en iyi işleyen yeri yani savunmasından DÖRT ilk 11 oyuncusunun ÜÇ tanesini yolladı .Ama ne forvet ne de orta sahaya aradığı oyuncuyu aldı .Üstüne bir de NANI ve DIEGO ayrıldı . Kimler mi geldi .Zamanında bu takımda oynayamaz diye kiraya gönderilen STOCH – EMENIKE – SALİH . Başka küme düşen takımdan ATIF .

Şimdi kim ne derse desin bu takımın transfer politikasında yerden göğe kadar hatalar var . Takım gol atamayan santrofor , hücum özelliği olmayan orta sahalar ve kanat oyuncuları ile dolu .

Ligin daha 2. Haftası belki ama transferin son 3 günü içindeyiz . Şapkadan tavşan çıkıp nokta atışlar yapıp müthiş 2-3 oyuncu takıma monte edemezsek bu sene ligi son 15 sezonda olduğu gibi son haftalara kadar da kovalayacağımızı hiç sanmıyorum .

Reçete belli.Futbol dahisi olmaya gerek yok . Bu takımda orta sahada sadece MEHMET TOPAL oynar. Ozan da , Salih de yedek bekler . Oraya bir tanesi iki yönlü oynayacak tabiri caizse 8 numara , biri de yaratıcı oyuncu namına 10 numara transferi şart değil adeta farz . Başkan ne yapıp edip bu sorunu çözmeli ya da veda etmeli .

Takım hiç çalışmamış . Fizik gücü yetersiz.Pereira sadece varken değil yokluğunda bile bize zarar vermeye devam ediyor maalesef. 15 günlük milli takım arasında kısa bir kamp yapıp kondisyon ve güç yüklemesi zaruri bence .

Uzun lafın kısası .Fenerbahçe son yıllarda hiç olmadığı kadar sorunlu ve kötü bir sezon başlangıcı yaptı ama bu pek de sürpriz olmadı . Dileğim ve temennim gereken dokunuşlarla bu takımın tekrar ayağa kalkması . Onun için de beklemek değil acele etmek şart .

Bugün adına tek güzel şey 23 maçlık yenilmezlik serisinin son saniyede de olsa kurtarılmasıdır .

90 dakika boyunca STOCH’un müthiş füzesi dışında heyecanlandığımız tek pozisyon yoksa , birileri şapkasını önüne koymak zorundadır .

Not : Tarihte sezonun ilk maçında tribünleri bu kadar boş bir FENERBAHÇE ilk defa izliyorum .Emei geçenlere teşekkür ediyorum !!!!

En Son Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol